دوره 14، شماره 1 - ( 1-1393 )                   جلد 14 شماره 1 صفحات 188-175 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ahmadi Nokhandan M, jabbarzadeh M. Non Linear Thermoelastic Analysis Of FGM Annular Rotating Discs With FSDT And TSDT Shear Deformation Plate Theories. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (1) :175-188
احمدی نوخندان مصطفی، جبارزاده گنجه مهرداد. تحلیل غیر خطی ترموالاستیک دیسک های دوار توخالی FGM با استفاده از تئوریهای تغییرشکل برشی مرتبه اول و سوم. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (1) :175-188

1- عضو حق التدریس گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
2- استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
هدف از این مقاله ارائه حل تحلیلی و عددی تغییرشکل‌های بزرگ دیسک‌های دوار تو خالی ساخته شده از مواد تابعی می‌باشد. دیسک‌ها تحت بارگذاری مکانیکی و دمایی قرار داده شده و خواص مواد در راستای ضخامت طبق تابع توانی تغییر می‌یابد. با استفاده از تئوری تغییر شکل برشی مرتبه اول و سوم با فرضیات ون کارمن و اصل حداقل انرژی پتانسیل معادلات تعادل بدست آمده است. همچنین به منظور مقایسه اثر تغییر مرتبه تئوری در نتایج، معادلات تعادل با استفاده از تئوری تغییر شکل مرتبه اول با کرنش‌های کوچک و کرنش‌های بزرگ و همچنین تئوری مرتبه سوم حل شده‌ این نتایج با هم مقایسه شده‌اند. برای معادلات تعادل بدست آمده با کرنش‌های خطی یک حل بسته ارائه شده و معادلات تعادل ناشی از کرنش‌های غیر خطی مرتبه اول و سوم به کمک روش اغتشاشات و همچنین روش شبیه سازی عددی حل گردیده است. نتایج حاصل از دیسک توخالی برای تئوری مرتبه اول و سوم با یکدیگر و با نتایج دیگر تحقیقات و همچنین نتایج حاصل از نرم افزار آباکوس مقایسه گردیده است.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: تحلیل تنش|روشهای تحلیلی
دریافت: 1391/12/22 | پذیرش: 1392/3/22 | انتشار: 1393/1/20