دوره 11، شماره 4 - ( 12-1390 )                   جلد 11 شماره 4 صفحات 73-65 | برگشت به فهرست نسخه ها

hashemi S. Obtaining the natural frequencies of a rectangular mindlin plate with piezoelectric patches by using a semi analytical method. Modares Mechanical Engineering 2011; 11 (4) :65-73
فاضلی سمیرا، حسینی هاشمی شاهرخ، فدایی محمد. تعیین فرکانس های طبیعی ورق مستطیلی میندلین با وصله های پیزوالکتریک با استفاده از روش نیمه تحلیلی. مهندسی مکانیک مدرس. 1390; 11 (4) :65-73

1- کارشناس ارشد/دانشگاه علم و صنعت ایران
2- دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک/دانشگاه علم و صنعت ایران
3- دانشجوی دکترا/دانشگاه علم و صنعت ایران
در این تحقیق فرکانس های طبیعی ورق مستطیلی میندلین کامپوزیت شده با وصله های پیزوالکتریک به دست آمده است. شرایط مرزی تکیه گاه ساده به سازه اعمال شده و برای دستیابی به پارامترهای فرکانسی سازه از روش ریتز، بر مبنای روش مینیمم انرژی پتانسیل استفاده شده است. توابع جابجایی و تابع پتانسیل الکتریکی با استفاده از سری های مثلثاتی (توابع حل دقیق) تخمین زده شده اند و در نتیجه حل نیمه تحلیلی مسئله به دست آمده است. به منظور بررسی دقت روش به کار رفته شده نتایج حاصل برای ورق های مستطیلی ایزوتروپیک و پیزوالکتریک به طور جداگانه با نتایج حل دقیق موجود در مراجع مقایسه گشته است. همانطور که از نتایج پیداست، انطباق خوبی میان نتایج حاصل از روش حاضر با نتایج حل دقیق موجود در مراجع دیده می شود. در انتها با استفاده از این روش فرکانسهای طبیعی ورق مستطیلی ارتوتروپیک کامپوزیت شده با دو وصله پیزوالکتریک در بالا و پایین آن، به دست آمده است.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: انرژی خورشیدی و تشعشع
دریافت: 1390/4/9 | پذیرش: 1390/9/6 | انتشار: 1390/11/5