دوره 14، شماره 9 - ( 9-1393 )                   جلد 14 شماره 9 صفحات 72-65 | برگشت به فهرست نسخه ها

Alibeigloo A, Ranjbar J. Nonlocal elasticity theory for thermo-elastic analysis of nanoscale spherical shell subjected to thermal shock. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (9) :65-72
علی بیگلو اکبر، رنجبر جمال. تحلیل ترموالاستیک نانو پوسته‌های کروی تحت شوک حرارتی با استفاده از تئوری الاستیسیته غیر محلی. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (9) :65-72

1- دانشیار دانشگاه تربیت مدرس
2- دانشجوی کارشناسی ارشد- دانشگاه تربیت مدرس
در این پژوهش، روشی تحلیلی برای بررسی رفتار ترموالاستیک نانو پوسته کروی تحت شوک حرارتی با استفاده از تئوری محیط پیوسته غیر محلی ارائه شده است. پوسته به صورت جامدی الاستیک، همگن و همچنین ایزوتروپ در نظر گرفته شده است. حل تحلیلی معادلات دیفرانسیل حاکم، با استفاده از تبدیل لاپلاس و نیز به کارگیری روش تبدیل دیفرانسیلی (DTM) صورت گرفته است. مجهولات معادله بازگشتی استخراج شده با استفاده شرایط مرزی، در حوزه لاپلاس تعیین گردیده است. نتایج به دست آمده، با استفاده از تبدیل لاپلاس معکوس سریع (FLIT) از حوزه لاپلاس به حوزه زمانی تبدیل شده اند. برای صحه گذاری روش ارائه شده، نتایج عددی با نتایج موجود در مقالات مرتبط مقایسه گردیده است. نتایج به دست آمده، از دقت قابل قبولی نسبت به نتایج به دست آمده در پژوهش‌های پیشین برخوردار است. همچنین، اثر پارامتر غیر محلی و نیز ضخامت پوسته در جابجایی شعاعی و همچنین تنش‌های شعاعی و محیطی نقاط مختلف پوسته تحت شوک دمایی مورد بررسی قرار گرفته است. روش تحلیلی ارائه شده، زمینه مناسبی برای بررسی رفتار گذرای ترموالاستیک در پوسته‌های کروی تحت بارهای دمایی و مکانیکی مختلف فراهم می‌کند.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: الاستیسیته و پلاستیسیته|تحلیل تنش|روشهای تحلیلی
دریافت: 1393/2/30 | پذیرش: 1393/4/4 | انتشار: 1393/6/30