دوره 14، شماره 1 - ( 1-1393 )                   جلد 14 شماره 1 صفحات 26-19 | برگشت به فهرست نسخه ها

Keshmiri A, Ghaheri A, Taheri-Behrooz F. Buckling and vibration of symmetrically-laminated composite elliptical plates resting on Winkler-type foundation subjected to initial in-plane stresses. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (1) :19-26
کشمیری علیرضا، قاهری علی، طاهری بهروز فتح اله. ارتعاشات و کمانش صفحات بیضوی کامپوزیتی چند لایه متقارن بر بستر الاستیک وینکلر تحت بار داخل صفحه‌ای اولیه. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (1) :19-26

1- دانشگاه علم و صنعت ایران
2- دانشگاه شریف
3- استادیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران
در این مقاله، خصوصیات ارتعاشات آزاد و کمانش مربوط به صفحات نازک کامپوزیتی چند لایه متقارن بیضوی تحت بار نرمال داخل صفحه‌ای مرزی اولیه و بر روی بستر الاستیک از نوع وینکلر، بر مبنای تئوری کلاسیک صفحات لایه‌ای بررسی گردیده است. معادلات حاکم با استفاده از رویکرد حساب تغییرات نوشته و به وسیله روش ریتز حل شده‌اند. نتایج عددی برای سه فرکانس طبیعی اول به صورت تابعی از بار داخل صفحه‌ای برای شرایط مرزی متداول آزاد، گیردار و ساده ارایه شده است. همچنین اثر جهت‌گیری الیاف بر فرکانس‌های طبیعی و بارهای کمانشی صفحات زاویه‌دار متقارن چند لایه با توالی لایه‌چینی [(β /-β / β /-β)]s، مورد مطالعه قرار گرفته است. در انتها نیز شکل مدهای ارتعاشی دو بعدی صفحات نشان داده شده است. دقت محاسبات با همگرایی بسیار مناسب نتایج بررسی گردیده و همچنین صحت نتایج با مقالات موجود و داده‌های نرم‌افزار المان محدود تصدیق شده است.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: ارتعاشات
دریافت: 1392/6/5 | پذیرش: 1392/7/22 | انتشار: 1392/11/1