دوره 13، شماره 15 - ( ويژه‌نامه سوم 1392 )                   جلد 13 شماره 15 صفحات 115-110 | برگشت به فهرست نسخه ها

Effects of Evaporator’s Length on Pulsating Heat Pipes’ Thermal Performance. Modares Mechanical Engineering 2014; 13 (15) :110-115
حقایق شهاب، سعیدی محمد حسن، افشین حسین، شفیعی محمد بهشاد، ادیب نیا علی. بررسی تجربی لوله های حرارتی نوسانی و تأثیر تغییر طول ناحیه تبخیرکننده بر عملکرد آن. مهندسی مکانیک مدرس. 1392; 13 (15) :110-115

1- دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
2- معاون آموزشی دانشگاه صنعتی شریف
3- استادیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
4- دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
5- دانشجوی کارشناسی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
توسعه تجهیزات الکترونیکی با عملکرد بالا به وسایل انتقال حرارت با ظرفیت بالا نیاز دارد. لوله های حرارتی نوسانی نسبت به لوله های حرارتی معمولی عملکرد بهتری دارند و می توانند برای بهبود خنک کردن وسایل الکترونیکی در آینده مورد استفاده قرار گیرند. همچنین لوله های حرارتی به عنوان مبدل های انتقال حرارت در بسیاری از کاربرد های صنعتی قابلیت استفاده دارند. در این تحقیق یک لوله حرارتی نوسانی با پنج دور ساخته شده و در آن از نانوسیال فروفلوید استفاده شده است و تأثیر طول ناحیه تبخیر کننده بر عملکرد حرارتی آن به صورت تجربی بررسی شده است. نتایج آزمایش ها نشان می دهد که عملکرد لوله حرارتی با افزایش طول ناحیه تبخیر کننده بهبود می یابد.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: انتقال حرارت و جرم|مکانیک سیالات و انتقال حرارت تجربی
دریافت: 1392/1/31 | پذیرش: 1392/4/25 | انتشار: 1392/12/1