دوره 14، شماره 5 - ( 5-1393 )                   جلد 14 شماره 5 صفحات 202-194 | برگشت به فهرست نسخه ها

Rahmani R, Rahimi G. Pitch effect on flexural behavior of sandwich structure with composite skins and a corrugated combinatorial core with trapezoidal geometry. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (5) :194-202
رحمانی رحمت الله، رحیمی غلامحسین. اثر گام بر رفتار خمشی ساختارهای ساندویچی با رویه‌های کامپوزیتی و هسته‌ی ترکیبی موج‌دار با هندسه‌ی ذوزنقه‌ای. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (5) :194-202

1- دانشگاه تربیت مدرس
در این مقاله مطالعه تجربی و عددی بر روی رفتار خمشی نوع جدیدی از ساختارهای ساندویچی با رویه¬هایی از جنس شیشه-اپوکسی و هسته¬ای ترکیبی از فوم و کامپوزیت موج¬دار با هندسه ذوزنقه¬ای انجام شده است. پس از ساخت نمونه¬ها با استفاده از تکنیک انتقال رزین به کمک خلاء ؛ نمونه¬ها بر طبق استاندارد تحت آزمایش قرار گرفته و نمودار¬های نیرو-جابه¬جایی مربوط به هر کدام بدست آمد. حل المان محدود برای مشخص کردن بیشترین جابه¬جایی در نمونه¬ها با استفاده از نرم¬افزار آباکوس انجام شد. در حل تجربی؛ سه سری نمونه با هسته¬های ترکیبی و سه گام مختلف در کامپوزیت موج¬دار با هندسه ذوزنقه¬ای تعبیه شده در هسته¬ای فومی؛ و یک سری نمونه با هسته ساده فومی ساخته شد. به منظور صحت¬سنجی تجربی مسئاله؛ از هر حالت سه نمونه یکسان ساخته شد و از میانگین داده¬ها در نتایج استفاده شد. نشان داده شد که سفتی خمشی با کاهش گام کامپوزیت موج¬دار داخل هسته؛ افزایش می¬یابد؛ اما نسبت سفتی خمشی به جرم با کاهش گام؛ ابتدا افزایش و سپس کاهش می¬یابد. در نهایت نتایج تجربی و عددی با هم مقایسه شدند؛ که تطابق قابل قبولی بین این دو مشاهده شد.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: روش اجزای محدود|روشهای ساخت|سازه های هوا-فضا|مواد مرکب
دریافت: 1392/7/12 | پذیرش: 1392/10/20 | انتشار: 1393/4/14