دوره 17، شماره 12 - ( 12-1396 )                   جلد 17 شماره 12 صفحات 494-485 | برگشت به فهرست نسخه ها

sadeghi H, poshtan J, matloobi M. Fault propagation analysis for an induction motor- centrifugal pump system. Modares Mechanical Engineering 2018; 17 (12) :485-494
صادقی حامد، پشتان جواد، مطلوبی مصطفی. آنالیز انتشار عیب برای یک سیستم شامل الکتروموتور القایی و پمپ گریز از مرکز. مهندسی مکانیک مدرس. 1396; 17 (12) :485-494

1- دانشجو/ دانشکده برق، دانشگاه علم و صنعت ایران
2- دانشگاه علم و صنعت ایران
3- دانشگاه علم وصنعت/دانشجو
آنالیز انتشار عیب، روشی مبتنی بر نظریه گراف برای مطالعه نحوه انتشار اثرات عیوب و اغتشاش ها در اجزا سیستم می باشد. در نظر گرفتن نحوه انتشار و تداخل اثرات عیوب و اغتشاش ها در طراحی الگوریتم های تشخیص عیب و سیستم های پایش وضعیت ، سبب افزایش قابلیت اطمینان و کاهش اخطار های اشتباه می گردد. در این مقاله برای یک سیستم شامل الکتروموتور القایی و پمپ گریز از مرکز با استفاده از آنالیز مد های خرابی و اثرات، عیوب و اغتشاش های محتمل برای هر یک از بخش های سیستم موتور و پمپ تعیین گردیده اند. سپس با استفاده از آنالیز انتشار عیب مدلی منطقی برای توصیف ارتباط بین بخش های مختلف و نیز نحوه انتشار اثرات الکتریکی، ارتعاشی و فرآیندی عیوب و اغتشاش های محتمل بدست آمده است. با استفاده از این مدل می توان در طراحی روش های تشخیص عیب، تداخل اثرات اغتشاش و عیب را در نظر گرفت و در نتیجه اثرات مناسب یا بعبارت دیگر ساختار سنسورهای لازم برای تشخیص مقاوم عیوب را تعیین نمود. در این مقاله پس از انجام آنالیز انتشار عیب، از یک سیستم آزمایشگاهی بمنظور صحت سنجی نتایج بدست آمده استفاده شده است.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: ارتعاشات
دریافت: 1396/6/30 | پذیرش: 1396/9/4 | انتشار: 1396/10/1