دوره 14، شماره 1 - ( 1-1393 )                   جلد 14 شماره 1 صفحات 73-67 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Albooyeh A, Fereidoon A. The effect of mesoporous silica and carbon nanotube on the vibration properties of polypropylene. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (1) :67-73
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-11843-fa.html
آلبویه علیرضا، فریدون عبدالحسین. تاثیر نانوذرات مزوپروس سیلیکا و نانولوله کربن بر خواص ارتعاشی پلی پروپیلن. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (1) :67-73

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-11843-fa.html


1- دانشگاه سمنان
2- عضو هیات علمی دانشکده مکانیک
چکیده:   (6654 مشاهده)
هدف اصلی این مقاله بررسی آزمایشگاهی خواص ارتعاشی نانوکامپوزیت های پلیمری پرشده با یک درصد وزنی از ذرات مزوپروس سیلیکا، هیدروکسی آپاتیت، کامپوزیت مزوپروس سیلیکا و هیدروکسی آپاتیت و نانولوله های کربن می باشد. نتایج آزمایشگاهی نشان می دهد که ضریب میرایی و فرکانس طبیعی به ترتیب در نمونه های پلی پروپیلن خالص، نانوکامپوزیت های پلی پروپیلن/ نانولوله کربن، پلی پروپیلن/ هیدروکسی آپاتیت، پلی پروپیلن/ مزوپروس سیلیکا و نانو هیبرید پلی پروپیلن/ مزوپروس سیلیکا- هیدروکسی آپاتیت افزایش می یابد. به منظور بررسی تاثیر عامل فوم زا بر خواص جذب ارتعاش، عامل فوم کننده به نانوکامپوزیت های پلی پروپیلن/ نانولوله کربن و پلی پروپیلن/ مزوپروس سیلیکا- هیدروکسی آپاتیت افزوده می شود. نتایج نشان می دهد که نمونه های فوم شده، ضریب میرایی بیشتر و فرکانس طبیعی کمتری نسبت به نمونه های فوم نشده خود دارند. حداکثر میزان افزایش ضریب میرایی و فرکانس طبیعی نانو هیبرید پلی پروپیلن/ مزوپروس سیلیکا- هیدروکسی آپاتیت نسبت به پلی پروپیلن خالص به ترتیب 02/55 و 05/34 درصد می باشد. بنابراین این ترکیب که برای اولین بار در این تحقیق مورد مطالعه قرار گرفته است، می تواند مشکلات موجود در کاهش ارتعاشات ناخواسته سازه ها را برطرف نماید.
متن کامل [PDF 2506 kb]   (6947 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: ارتعاشات|سیستمهای میکرو و نانو|محیط متخلخل|مواد مرکب
دریافت: 1392/4/9 | پذیرش: 1392/6/24 | انتشار: 1392/10/24

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.