دوره 14، شماره 6 - ( 6-1393 )                   جلد 14 شماره 6 صفحات 184-175 | برگشت به فهرست نسخه ها

Mohammadi Aghdam M, Eynbeygi M. A micromechanical study on the electro-elastic behavior of piezoelectric fibrous composites using element free Galerkin method. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (6) :175-184
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-11983-fa.html
محمدی اقدم محمد، عین بیگی مهدی. مطالعه میکرومکانیکی رفتار الکترو-الاستیک کامپوزیت های حاوی الیاف پیزوالکتریکی با استفاده از روش عددی بدون المان گلرکین. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (6) :175-184

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-11983-fa.html

1-
2- محقق/دانشگاه صنعتی امیرکبیر
یک مدل میکرومکانیکی دوبعدی،برپایه فرضیات کرنش صفحه ای توسعه یافته برای مطالعه رفتار الکترو-الاستیک کامپوزیت های پیزوالکتریکی الیافی با پولاریزاسیون عرضی ارائه می گردد.کوچک ترین عضو تکرار شونده از کامپوزیت به عنوان المان نماینده انتخاب می شود که 1/4 از سطح مقطع فایبر را با ماتریسی که آن را در برگرفته به نمایش می گذارد.این کامپوزیت،حاوی الیافی بلند و موازی ازجنس موادپیزوالکتریکی با خواص ایزوتروپیک عرضی است که فرض می شود این الیاف با آرایش مربعی درون زمینه ی پلیمری با خواص ایزوتروپیک، در اتصال کامل می باشند.همچنین ماتریس از لحاظ پیزوالکتریسیته غیرفعال بوده و فرض می شود که اجزای کامپوزیت از رفتار الاستیسیته و الکتریسیته خطی تبعیت می کنند. در این پژوهش، روش عددی بدون المان گلرکین برای حل معادلات حاکم بر مسأله به کار گرفته می شود. در این روش، برای تقریب متغیر میدان از ساختار توابع شکل حداقل مربعات متحرک استفاده می گردد. مقایسه نتایج حاضر با سایر تکنیک های موجود در مقالات چاپ شده، موافقت خوبی را به نمایش می گذارد.نتایج حاکی از این موضوع است که ضریب پیزوالکتریکیe31درحالت پولاریزاسیون عرضی نسبت به همان ضریب در حالت ماده پیزوخالص،بهبود قابل ملاحظه ای را نشان می دهد.بررسی ها نشان می دهدکه در حالت پولاریزاسیون عرضی،الیاف با سطح مقطع بیضوی،میزان حساسیت الکتریکی کامپوزیت را برای یک راستای خاص نسبت به نوع دایروی چندین برابر تقویت می کنند.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: روشهای عددی فاقد شبکه
دریافت: 1392/10/22 | پذیرش: 1392/12/7 | انتشار: 1393/4/22