دوره 13، شماره 11 - ( 11-1392 )                   جلد 13 شماره 11 صفحات 14-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

Nonlinear bending and buckling analysis of functionally graded annular plates. Modares Mechanical Engineering 2014; 13 (11) :1-14
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-12015-fa.html
گلمکانی محمد اسماعیل، امامی مصطفی. تحلیل غیرخطی خمش و کمانش صفحات حلقوی از جنس مواد تابعی. مهندسی مکانیک مدرس. 1392; 13 (11) :1-14

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-12015-fa.html

1- استادیار / دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
2- دانشجوی گروه مکانیک دانشگاه آزاد مشهد
هدف از این تحقیق تحلیل غیر خطی خمش و کمانش صفحات حلقوی از جنس مواد تابعی با تغییرات خواص در راستای شعاعی تحت بار مکانیکی به کمک روش رهایی پویا می باشد. خواص مکانیکی صفحه ی تابعی در جهت شعاع با استفاده از مدل موری- تاناکا تعیین شده است. معادلات غیر خطی با استفاده از تئوری تغییر شکل های برشی مرتبه اول و فرضیه ی تغییر شکل های بزرگ فون کارمن ارائه می گردد. برای حل معادلات غیر خطی از روش رهایی پویا و روش تفاوت های محدود استفاده شده است. با توجه به عدم وجود تحقیقی مشابه برای خمش و کمانش صفحات گرد تابعی با تغییرات خواص در راستای شعاعی، برخی از نتایج با پاسخهای بدست آمده از نرم افزار المان محدود آباکوس برای صفحات تابعی مقایسه شده است. همچنین به مقایسه پاسخ های روش حل حاضر با برخی گزارش های موجود در مقالات برای صفحات حلقوی همسانگرد پرداخته شده است و مطابقت خوب بدست آمده حاکی از صحت و دقت روش عددی بکار رفته می باشد. در انتها اثرات پارامترهای مختلفی همچون شرایط مرزی گوناگون، تأثیر توان ماده تابعی، نسبت ضخامت به شعاع خارجی، نسبت شعاع داخلی به شعاع خارجی برای خمش و کمانش صفحات بررسی شده است.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: الاستیسیته و پلاستیسیته|تحلیل تنش|مواد مرکب
دریافت: 1392/2/24 | پذیرش: 1392/3/24 | انتشار: 1392/9/30