دوره 10، شماره 4 - ( 10-1389 )                   جلد 10 شماره 4 صفحات 53-45 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

golzar M. Thermal Properties and the high Throughput of Extruded WPC. Modares Mechanical Engineering 2010; 10 (4) :45-53
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-12282-fa.html
لطفی شورابی مازیار، گلزار محمد. خواص حرارتی و اثر آن بر سرعت تولید اکستروژن چوب پلاستیک. مهندسی مکانیک مدرس. 1389; 10 (4) :45-53

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-12282-fa.html


1- تهران-دانشگاه تربیت مدرس-بخش مکانیک-گروه ساخت وتولید آزمایشگاه 22-4
2- دانشگاه تربیت مدرس
چکیده:   (10417 مشاهده)
چکیده- در این پژوهش خواص و رفتار حرارتی چوب پلاستیک با استفاده از آزمایش گرماسنجی پویشی تفاضلی و وزن سنجی حرارتی اندازه گیری شده است. نمونه های مورد آزمایش عبارتنداز: پلی اتیلن با چگالی بالا، ذرات چوب و چوب پلاستیک. نمودارهای به دست آمده از آزمایش گرماسنجی نشان داد که افزودن ذرات چوب به زمینه پلی اتیلن باعث کاهشی در سطح زیر نمودار گرماسنجی می شود. در نتیجه، چوب پلاستیک گرمای نهان ذوب کمتری نسبت به پلی اتیلن خالص دارد اما دمای نقطه ذوب آن تغییر قابل ملاحظه ای نمی یابد. ظرفیت گرمایی ویژه پلی اتیلن و ذرات چوب و هم چنین چوب پلاستیک با استفاده از آزمایش گرماسنجی به دست آمد. نمونه ها ی چوب پلاستیک گرمای ویژه کمتر از پلی اتیلن و بیشتر از چوب داشتند. در ادامه گرمای ویژه چوب پلاستیک با روش دیگری و با استفاده از قانون مخلوط ها به دست آمد و با نتایج حاصل از آزمایش گرماسنجی مقایسه شد. هم چنین نتایج آزمایش وزن سنجی حرارتی نشان داد که افزودن ذرات چوب در ماتریس پلیمری، سبب کاهش دمای تخریب چوب پلاستیک می شود. این نتایج در تولید اکستروژن چوب پلاستیک به کار رفت و پس از حل معادله انتقال حرارت، دمای خروجی مذاب به دست آمد که با نتایج تجربی همخوانی قابل ملاحظه ای داشت. پس از محاسبه دمای انجماد مذاب در قالب، پیش بینی لازم برای بالابردن سرعت تولید با افزایش دور ماردون انجام شد و نمونه های تجربی سالمی در تولید پیوسته به دست آمد.
متن کامل [PDF 586 kb]   (10214 دریافت)    

دریافت: 1389/3/13 | پذیرش: 1389/11/14 | انتشار: 1389/12/21

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.