دوره 18، شماره 9 - ( 10-1397 )                   جلد 18 شماره 9 صفحات 45-40 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hoseini M, Shalvandi M, Salimiasl A. Experimental and theatrical evaluation of the Effect of Grain size of St52 on Acoustic Softening. Modares Mechanical Engineering 2018; 18 (9) :40-45
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-16625-fa.html
حسینی میرداوود، شلوندی مقصود، سلیمی اصل آیدین. بررسی تجربی و تئوریک اثر اندازه‌دانه فولاد St52، بر پدیده نرم شدگی آکوستیکی.. مهندسی مکانیک مدرس. 1397; 18 (9) :40-45

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-16625-fa.html


1- دانشجوی ارشد
2- عضو هیأت علمی/دانشگاه تبریز
3- استادیار دانشگاه پیام نور تبریز
چکیده:   (7799 مشاهده)
هدف اصلی این مقاله آشکار سازی تاثیر حجمی ارتعاشات اولتراسونیک بر رفتار پلاستیکی نمونه های فولاد S355J2 با اندازه دانه های متفاوت بوده و مقدار کاهش استحکام تسلیم و نهایی این نمونه های فولادی بررسی می گردد. جهت این بررسی، نمونه هایی با اندازه دانه های 10، 35 و 60 میکرون توسط انجام سیکل های مختلف عملیات حرارتی نرمالیزاسیون و آنلینگ ایجاد گردید و یک سیستم آزمایشگاهی مناسب جهت انجام تست کشش همراه با اعمال ارتعاشات اولتراسونیک با توان های 390 و 195 وات طراحی و ساخته شد. تست کشش با سرعت 1 میلی متر بردقیقه در دمای اتاق انجام گردید و مشخص شد که با اعمال ارتعاشات با توان 390 وات، استحکام تسلیم نمونه های فولادی با اندازه دانه 10 ، 35 و 60 میکرون به ترتیب به اندازه 8% ، 18% و 27% کاهش می یابد. با توجه به این که طول مرزدانه ها در نمونه های ریزدانه بیشتر از نمونه های درشت دانه تر می باشد لذا انرژی صوتی در طول مرزدانه بیشتر پخش می شود بنابراین تاثیر اعمال ارتعاشات اولتراسونیک در نمونه های ریزدانه کمتر از نمونه های درشت دانه بوده و استحکام تسلیم و نهایی نمونه های ریزدانه کاهش کمتری از خود نشان دادند.
متن کامل [PDF 3226 kb]   (2869 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: سازه های هوا فضا
دریافت: 1396/12/6 | پذیرش: 1397/7/3 | انتشار: 1397/7/3

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.