دوره 19، شماره 4 - ( 1398 )                   جلد 19 شماره 4 صفحات 801-813 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Adami S, Rahmani O, Ghasemi P. Analytical and Experimental Study of Sandwich Beams with Flexible Core and Composite Facings Reinforced with Carbon Nanotubes. Modares Mechanical Engineering. 2019; 19 (4) :801-813
URL: http://journals.modares.ac.ir/article-15-18283-fa.html
آدمی شیرین، رحمانی امید، قاسمی پرویز. مطالعه‌ تحلیلی و تجربی رفتار استاتیک تیر ساندویچی رویه کامپوزیتی تقویت‌شده با نانولوله کربنی با هسته‌ انعطاف‌پذیر. مهندسی مکانیک مدرس. 1398; 19 (4) :801-813

URL: http://journals.modares.ac.ir/article-15-18283-fa.html


1- گروه مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران
2- گروه مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران ، omid.rahmani@znu.ac.ir
چکیده:   (1525 مشاهده)
امروزه ساختارهای ساندویچی در زمینه‌های بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. شناخت رفتار این سازه‌ها و خواص مکانیکی آنها برای طراحی بهینه و درست مورد نیاز است. تیرهای ساندویچی به‌دلیل داشتن رویه‌ نازک و همچنین هسته‌ای با سفتی کم در برابر بارهای محلی بسیار آسیب‌پذیر هستند. افزایش مقاومت خمشی رویه یکی از راه‌حل‌های کاربردی برای افزایش مقاومت تورفتگی ساختار ساندویچی است. نانولوله‌های کربنی به‌دلیل ساختاری که دارند دارای خواص مکانیکی بسیار خوبی هستند که افزودن آنها به ماتریس پلیمری سبب بهبود خواص مکانیکی پلیمر می‌شود. در این مقاله رفتار تورفتگی ساختار ساندویچی به صورت تئوری و تجربی مورد مطالعه قرار می‌گیرد. همچنین با استفاده از نرم‌افزار آباکوس، تورفتگی ساختار ساندویچی شبیه‌سازی می‌شود. مدول الاستیک رزین اپوکسی تقویت‌شده با نانولوله‌های کربنی با درصد جرمی‌های مختلف توسط ساخت و آزمون کشش نمونه‌های کامپوزیتی و همچنین با استفاده از تئوری موری- تاناکا به ‌دست آمده است. تحقیقات نشان می‌دهند که افزودن نانولوله کربنی تا ۳/۰% جرمی، سبب بهبود مدول الاستیک کامپوزیت می‌شود. افزودن بیش از این مقدار سبب اُفت خواص مکانیکی می‌شود. نهایتاً نتایج به‌دست‌آمده از حل تحلیلی و مدل‌سازی آباکوس با نتایج به‌دست‌آمده از آزمون‌های تجربی برای رفتار تورفتگی ساختار ساندویچی با یکدیگر مقایسه شد. تطابق قابل قبولی بین نتایج به‌دست‌آمده مشاهده شد.
متن کامل [PDF 1023 kb]   (430 دریافت)    

دریافت: ۱۳۹۷/۱/۹ | پذیرش: ۱۳۹۷/۸/۲۱ | انتشار: ۱۳۹۸/۱/۱۷

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول