دوره 13، شماره 11 - ( 11-1392 )                   جلد 13 شماره 11 صفحات 63-55 | برگشت به فهرست نسخه ها

Manufacturing and experimental characterization of Graphene/Polypropylene nanocomposites. Modares Mechanical Engineering 2014; 13 (11) :55-63
مهرداد شکریه محمود، احمدی جنیدی وهاب. ساخت و مشخصه‌سازی آزمایشی نانوکامپوزیت گرافن/پلی پروپیلن. مهندسی مکانیک مدرس. 1392; 13 (11) :55-63

1- دانشگاه علم و صنعت ایران دانشکده مهندسی مکانیک، استاد
2- دانشگاه علم و صنعت ایران
نانوکامپوزیت گرافن/پلی¬پروپیلن، ماده نسبتأ جدیدی است که خواص مکانیکی آن هنوز به طور جدی مورد مطالعه قرار نگرفته است. برای رسیدن به خواص مطلوب نانوکامپوزیت گرافن/پلی¬پروپیلن، توزیع یکنواخت نانوصفحات گرافن درون پلی¬پروپیلن دارای اهمیت ویژه ای است. در این تحقیق برای غلبه بر مشکل توزیع نانوذرات درون زمینه پلیمری از روشی که توسط کالایتزیدو و همکارانش برای توزیع گرافیت های ورقه ورقه شده در محیط پلی¬پروپیلن ابداع گردیده، ایده گرفته شده است. در این تحقیق پودر پلی¬پروپیلن توسط نانوگرافن پوشش¬دهی اولیه شده و سپس با انجام عملیات اختلاط ذوبی و تزریق پلاستیک، قطعه نانوکامپوزیت ساخته شده است. نانوکامپوزیت¬های گرافن/پلی¬پروپیلن با درصدهای وزنی 5/0، 1 و 2 گرافن، به این روش ساخته شده و خواص کششی آن¬ها مورد بررسی قرار گرفته است. افزایش مناسب مدول یانگ و تنش تسلیم در درصدهای وزنی بسیار پایین گرافن بدست آمده است. نتایج نشان می¬دهد که روش پوشش¬دهی اولیه پلی¬پروپیلن، روش مناسبی برای ساخت نانوکامپوزیت گرافن/پلی¬پروپیلن می¬باشد. لذا توسط این روش می توان به توزیع مناسب ذرات نانو گرافن درون پلی¬پروپیلن دست یافت.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: مواد مرکب
دریافت: 1392/1/5 | پذیرش: 1392/4/21 | انتشار: 1392/9/30