دوره 14، شماره 4 - ( 4-1393 )                   جلد 14 شماره 4 صفحات 157-147 | برگشت به فهرست نسخه ها

Talebi R, Shojaeifard M H, Ahmadi R, Gheybi M R. Vibro-acoustic study on transverse-isotropic thick-walled cylindrical shells considering high shear deformation theory using Hamilton principle. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (4) :147-157
طالبی توتی روح الله، شجاعی فرد محمدحسن، احمدی رضا، غیبی محمدرضا. تحلیل آکوستیکی پوسته استوانه ای جدار ضخیم با تغییر شکل های برشی مراتب بالا به روش اصل همیلتون. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (4) :147-157

1- استادیار/دانشگاه علم و صنعت ایران
2- رئیس دانشکده پژوهشکده خودرو
3- دانشجوی دکتری
در این مقاله تلاش شده است با استفاده از روشی تحلیلی، افت انتقال صوت در پوسته های استوانه‌ای همسانگرد عرضی جدار ضخیم، مورد بررسی قرار گیرد. برای این منظور یک پوسته استوانه‌ای همسانگرد عرضی با طول بی نهایت در معرض تابش یک موج صوتی صفحهای مایل و درون یک جریان یکنواخت خارجی قرار گرفته است. برای یافتن معادلات ارتعاشی پوسته از تئوری تغییر شکلهای برشی مرتبه سوم استفاده شده است. پس از بسط معادلات جابجایی، معادلات حرکت پوسته به کمک اصل همیلتون بدست می آیند. با حل همزمان معادلات ارتعاشی پوسته و روابط امواج آکوستیکی، مقادیر افت انتقال صوت حاصل می شود که این نتایج با کار سایر محققین مقایسه شده است. نتایج نشان می دهند که تئوری مرتبه سوم برشی در مقایسه با تئوری های کلاسیک و تغییر شکل برشی مرتبه اول، بخصوص در فرکانس‌های بالا و با کاهش نسبت شعاع به ضخامت، دقت بیشتری از خود نشان می دهد.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: ارتعاشات|جریان صوتی|روشهای تحلیلی
دریافت: 1392/7/21 | پذیرش: 1392/9/6 | انتشار: 1393/3/10