دوره 14، شماره 7 - ( 7-1393 )                   جلد 14 شماره 7 صفحات 198-191 | برگشت به فهرست نسخه ها

Bagherpour A. E, Hairi-Yazdi M, Mahjoub M. Residual Generation in Linear Systems with Unmatched Uncertainties for Fault Detection Problems. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (7) :191-198
باقرپور اردکانی اسماعیل، حائری یزدی محمد رضا، محجوب محمد. تولید بردار مانده در سیستم‌های خطی در حضور عدم ‌قطعیت نامنطبق برای مسائل تشخیص نقص. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (7) :191-198

1- دانشجو
2- عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
این مقاله به ارائه‌ی تخمین‌گر ورودی نامعلوم با فرض عدم تامین شرط تطابق تخمین‌گر می‌پردازد. از نتایج روش پیشنهادی این مقاله می‌توان در مسائل تشخیص نقص با استفاده از بردار مانده استفاده کرد. مبنای روش جبران ورودی‌های نامعلوم (اغتشاش) غیرمنطبق با کمک یک مجموعه از پارامترهای (خروجی‌های) کمکی است. خروجی‌های کمکی با کمک انتگرال‌ گیری‌های متوالی از خروجی‌های اندازه‌گیری‌شده و ورودی‌های معلوم سیستم بدست می‌آیند. بر مبنای خروجی‌های کمکی پیشنهادی، تخمین‌گر ورودی نامعلومی ارائه شده که قادر است تخمینی نمائی از خروجی‌های سیستم را بدست دهد. سپس، با استفاده از تفاضل بین خروجی‌ها و تخمین آن‌ها توسط تخمین‌گر پیشنهادی، بردار مانده‌ای برای استفاده در مسائل تشخیص نقص ایجاد می‌شود. بردار مانده بدست آمده مستقل از مقدار ورودی نامعلوم (اغتشاش) غیرمنطبق است و در عین حال حساسیت کمی نیز نسبت به نویز در اندازه ‌گیری دارد. به منظور بررسی حساسیت بردار مانده به نقص، نقص در حسگرهای یک سیستم خطی مورد بررسی قرار گرفته و در مورد حساسیت بردار مانده به نقص حسگر بحث شده است. در انتها نیز کارایی روش پیشنهادی با شبیه‌سازی لغزنده‌ی افقی و پاندول معکوس نشان داده شده است و مقایسه‌ای با یک روش مشتق-محور صورت پذیرفته است.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: کنترل
دریافت: 1392/11/5 | پذیرش: 1392/12/26 | انتشار: 1393/6/5