دوره 20، شماره 3 - ( اسفند 1398 )                   جلد 20 شماره 3 صفحات 564-553 | برگشت به فهرست نسخه ها

Shayan E, Zare V, Mirzaee I. Exergoeconomic Analysis of an Integrated Steam Biomass Gasification System with a Solid Oxide Fuel Cell for Power and Freshwater Generations. Modares Mechanical Engineering 2020; 20 (3) :553-564
شایان الناز، زارع وحید، میرزایی ایرج. تحلیل اگزرژی اقتصادی سیستم ترکیبی گازسازی زیست‌توده با عامل بخار و پیل سوختی اکسید جامد برای تولید توام توان و آب شیرین. مهندسی مکانیک مدرس. 1398; 20 (3) :553-564

1- گروه مکانیک، دانشکده فنی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
2- گروه مکانیک، دانشکده مکانیک، دانشگاه صنعتی ارومیه، ارومیه، ایران ، v.zare@uut.ac.ir
در سال‌های اخیر، ترکیب گازسازی زیست‌توده با پیل سوختی اکسید جامد، یک جایگزین امیدبخش برای سیستم‌های تولید توان معمول است. همچنین با توجه به نیاز روزافزون انسان به آب آشامیدنی و وجود محدودیت در منابع قابل دسترس آب آشامیدنی، شیرین‌سازی آب شور اقیانوس‌ها یکی از راه حل‌های امیدبخش معضل کمبود آب است. بنابراین در تحقیق حاضر، یک سیستم ترکیبی جدید، متشکل از گازسازی زیست‌توده با عامل بخار، پیل سوختی اکسید جامد و آب‌شیرین‌کن حرارتی چند مرحله‌ایی معرفی شده است. مدل‌سازی و تحلیل‌های اگزرژی اقتصادی سیستم ترکیبی در نرم‌افزار EES انجام گرفته است. برای بررسی اثرات پارامترهای کلیدی بر توان خروجی خالص، بازده اگزرژی و هزینه واحد تولید الکتریسیته یک مطالعه پارامتریک انجام شده است. نتایج نشان می‌دهد که بازده اگزرژی سیستم ترکیبی و هزینه تولید واحد الکتریسیته، به‌ترتیب ۴۶/۰۴% و $/GJ۴/۵۷ حاصل شد.
متن کامل [PDF 1033 kb]   (1944 دریافت)
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: پیل سوختی
دریافت: 1397/8/28 | پذیرش: 1398/4/2 | انتشار: 1398/12/11