دوره 13، شماره 11 - ( 11-1392 )                   جلد 13 شماره 11 صفحات 109-99 | برگشت به فهرست نسخه ها

Maghsoudi M, POORTABIB A. Mechanical stabilityof sandwich curved beams with isotropic skins subjected to uniform load. Modares Mechanical Engineering 2014; 13 (11) :99-109
مقصودی مهدی، پورطبیب عبدالحسین. پایداری مکانیکی تیر خمیده ساندویچی با رویه های ایزوتروپیک در معرض بار یکنواخت. مهندسی مکانیک مدرس. 1392; 13 (11) :99-109

1- استادیار مجمع دانشگاهی هوافضا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران
2- دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا با گرایش سازه های هوایی دانشگاه صنعتی مالک اشتر
در این تحقیق به بررسی پایداری یک تیر خمیده ساندویچی با رویه های ایزوتروپیک و هسته قابل انعطاف پرداخته می¬شود. در استخراج معادلات حاکم، از فرض تئوری کلاسیک برای رویه‏ها و از معادلات الاستیسیته در مختصات قطبی برای هسته استفاده شده است. ساختار تیر معمولی است و شامل دو رویه بالا و پایین از جنس فلز یا کامپوزیت لایه ای متقارن و یک هسته نرم ساخته شده از فوم یا لانه زنبوری با استحکام کم می باشد. معادلات غیرخطی حاکم با در نظر گرفته روابط کرنش- تغییر مکان ون- کارمن حاصل شده است. در تحلیل پیش از کمانش از اثرات دوران صرف نظر شده است. بدین ترتیب لحظه پیش از کمانش بر مبنای حل خطی معادلات تعادل به دست می‏آیند. برای استخراج معادلات پایداری از معیار نقطه مجاورت استفاده شده است. با در نظر گرفتن شرایط مرزی لولایی متحرک، از بسط‏ های مثلثاتی مناسب برای ارضای شرایط مرزی استفاده شده است. مقدار بار بحرانی گسترده به صورت جواب بسته به دست آمده است. اثر پارامترهای مختلف بر روی مقدار بار بحرانی مورد بررسی قرار گرفته است. لازم به ذکر است که این تحقیق و بررسی برای اولین بار است که انجام می پذیرد.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: سازه های هوا-فضا|مواد مرکب
دریافت: 1391/12/10 | پذیرش: 1392/3/14 | انتشار: 1392/9/30