دوره 13، شماره 5 - ( 5-1392 )                   جلد 13 شماره 5 صفحات 90-83 | برگشت به فهرست نسخه ها

Comparison of mechanical properties of PP / NANOCLAY and LLDPE / NANOCLAY nanocomposites. Modares Mechanical Engineering 2013; 13 (5) :83-90
فروغ فرد ابوطالب، پورکمالی انارکی علی، قاسمی اسماعیل. مقایسه خواص مکانیکی نانوکامپوزیتهای پلی پروپیلن/خاک رس و پلی اتیلین/خاک رس. مهندسی مکانیک مدرس. 1392; 13 (5) :83-90

1- دانشجو/دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
2- استادیار/دانشگاه تربیبت دبیر شهید رجایی
3- دانشیار/پژوهشگاهپلیمر و پتروشیمی
چکیده در این تحقیق، نانو کامپوزیتهای پلی پروپیلن و پلی اتیلن محتوی نانو ذرات خاک رس (0 تا 7 درصد وزنی) و سازگار دهنده های PP-g-MA و PE-g-MA (3 درصد وزنی) با به کارگیری اکسترودر دو پیچه و قالب گیری تزریقی تولید شد. شکل شناسی نمونه ها با میکروسکوپ الکترونی FESEM مطالعه شد. خواص مکانیکی نمونه های مختلف به وسیله تست های کشش و ضربه آیزود مطالعه شد. نتایج آزمایش ها نشان می دهد افزودن نانو ذرات خاک رس به PP و LLDPE باعث افزایش استحکام کششی، استحکام تسلیم، مدول کششی و کاهش استحکام ضربه و کرنش شکست ترکیبات نسبت به پلیمر خالص می شود. طراحی آزمایشها، تحلیل آماری وبهینه سازی خواص مکانیکی به کمک نرم افزار Minitab16 و روش طراحی مخلوط انجام شد. نتایج نشان داد بین ترکیب های بر پایه پلی پروپیلن و پلی اتیلن به ترتیب ترکیب شامل 3.96 و 2.12 درصد خاک رس بهترین خواص مکانیکی را داراست . ترکیب های شامل PP مدول کششی بهتر و ترکیب های شامل LLDPE استحکام ضربه بهتری دارند.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: سیستمهای میکرو و نانو|مواد مرکب
دریافت: 1391/5/24 | پذیرش: 1391/9/12 | انتشار: 1392/2/30