دوره 13، شماره 9 - ( 9-1392 )                   جلد 13 شماره 9 صفحات 68-58 | برگشت به فهرست نسخه ها

Rahimi G H. Analysis vibrations of two-direction functionally graded beam with integrated piezoelectric layers on resting elastic foundation using differential quadrature. Modares Mechanical Engineering 2013; 13 (9) :58-68
رحیمی غلامحسین، طورانی حسین، گازر محمد سجاد. بررسی ارتعاشات تیر هدفمند دو جهته مقید در لایه های پیزوالکتریک روی بستر الاستیک با استفاده از دیفرانسیل کوادریچر. مهندسی مکانیک مدرس. 1392; 13 (9) :58-68

1- استاد دانشگاه تربیت مدرس، هیأت علمی
2- دانشگاه تربیت مدرس
در این مقاله با ترکیب روش¬های دیفرانسیل کوادریچر و روش فضا¬حالت یک حل الاستیسیته برای بررسی ارتعاشات آزاد و تاثیر بستر الاستیک در یک تیر هدفمند دوجهته مقید در لایه¬های پیزوالکتریک، ارائه شده است. به این صورت که در راستای طولی تیر از روش دیفرانسیل کوادریچر و در راستای ضخامت تیر از تکنیک فضا¬حالت استفاده شده است. بستر الاستیک تیر مدل دو پارامتری یا وینکلر-پسترناک می¬باشد که دو نوع شرایط مرزی ساده-ساده و گیردار-گیردار مورد بررسی قرار گرفته، و فرض شده است که خواص تیر در راستای ضخامت و طولی آن به صورت نمایی تغییر می¬کند. و ضریب پواسون ثابت فرض شده، که تاثیرات تغییر شاخص¬های گرادیان خواص مواد و عدد موج بر روی ارتعاشات آزاد این تیر مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج به دست آمده نشان داد که این روش از دقت عالی و سرعت همگرایی بالایی برخوردار است. و نیز نتایجی برای نشان دادن رفتار مکانیکی این تیرها ارائه شده است.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: الاستیسیته و پلاستیسیته
دریافت: 1391/11/24 | پذیرش: 1392/1/28 | انتشار: 1392/8/1