دوره 18، شماره 3 - ( 1397 )                   جلد 18 شماره 3 صفحات 126-134 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

taghipoor H, damghani noori M. Experimental Investigation of Energy Absorption in Foam Filled Sandwich Beams with Expanded Metal Sheet as Core under Quasi-static Bending. MME. 2018; 18 (3) :126-134
URL: http://journals.modares.ac.ir/article-15-4430-fa.html
تقی پور حسین، دامغانی نوری محمد. بررسی تجربی جذب انرژی در تیر های ساندویچی با هسته ی مشبک پر شده از فوم، تحت بارگذاری خمشی شبه استاتیک. مهندسی مکانیک مدرس. 1397; 18 (3) :126-134

URL: http://journals.modares.ac.ir/article-15-4430-fa.html


1- دانشجوی دکترا
2- دانشیار دانشکده مکانیک دانشگاه سمنان
چکیده:   (744 مشاهده)
در این پژوهش تاثیر روش پرکردن هسته های مشبک تیر های ساندویچی، با فوم های پلی یورتان از نوع سخت با وزن سبک، مورد مطالعه قرار گرفته است. ارتباط بین نیرو و جابه جایی در مرکز تیر با استفاده از نتایج آزمایشگاهی بدست آمده است. سه نوع هسته مشبک از جنس فولاد به صورت خالی و پر شده از فوم، تحت بارگذاری شبه استاتیکی به صورت عرضی، مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است. در ادامه با مطالعه بر روی جهت گیری صفحات مشبک در هسته، به بررسی پارامترهای ضربه پذیری، از جمله جذب انرژی ویژه، بعنوان اهداف آزمایش پرداخته شده است. این نوع سیستم جاذب انرژی، می تواند در صنایع هوایی، کشتی سازی، خودروسازی، صنایع ریلی و آسانسورها جهت جذب انرژی ضربه مورد استفاده قرار گیرد. نتایج تحلیل آزمایشگاهی خمشی نشان داد، که به کارگیری فوم در هسته، می تواند ظرفیت جذب انرژی را به صورت قابل ملاحضه ای افزایش دهد. نتایج آزمایش های خمشی نشان داد که ظرفیت جذب انرژی ویژه در تیر ساندویچی تقویت شده با فوم در مقایسه با نمونه مشابه توخالی، 74٪ افزایش یافته است. همچنین، جهت گیری مناسب هسته مشبک در تیر ساندویچی موجب افزایش جذب انرژی ویژه تا 66.5٪ می شود. در انتها پارامترهای هندسی مناسب، و بهترین نمونه-ها از لحاظ معیارهای در نظر گرفته شده با توجه به اهداف طراحی، معرفی می شوند.
متن کامل [PDF 1488 kb]   (466 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: مکانیک ضربه
دریافت: ۱۳۹۶/۹/۱ | پذیرش: ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ | انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۴

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید