دوره 21، شماره 1 - ( دی 1399 )                   جلد 21 شماره 1 صفحات 67-55 | برگشت به فهرست نسخه ها

amin-farrokh@modares.ac.ir. Experimental Investigation of Energy Absorption of Aluminum/Composite Hybrid Tube Produced by Tape Winding Method under Quasi-Static Load. Modares Mechanical Engineering 2021; 21 (1) :55-67
سرخوش رضا، فرخ آبادی امین، زارعی حمیدرضا. بررسی تجربی میزان جذب انرژی پروفیل‌های هیبریدی آلومینیوم/کامپوزیت تولید شده به روش نوار پیچی تحت بار شبه استاتیکی. مهندسی مکانیک مدرس. 1399; 21 (1) :55-67

1- دانشگاه تربیت مدرس
2- دانشگاه علوم وفنون هوایی شهید ستاری، تهران، ایران
سازه­های ترکیبی فلز/کامپوزیت، که متشکل از کامپوزیت­های با چگالی کم با
مواد فلزی کم هزینه هستند، از پتانسیل قابل توجهی برای به کارگیری در دستگاه­های جذب انرژی با کاربردهای مختلف برخوردار می­باشند. در این تحقیق به بررسی اثر هم­پوشانی لایه­های کامپوزیت بر روی میزان جذب انرژی و ویژگی‌های ضربه­پذیری لوله­های هیبریدی آلومینیوم/اپوکسی تقویت شده با الیاف شیشه تحت بار شبه استاتیکی به صورت تجربی پرداخته می­شود. بدین منظور، یک تحقیق تجربی در مورد عملکرد لهیدگی محوری استاتیکی لوله­های هیبریدی آلومینیوم/کامپوزیت را که شامل لوله­های حاوی اپوکسی تقویت شده با نوار الیاف شیشه‌ای E-glass با درصد هم پوشانی­های متفاوت در اطراف لوله­های آلومینیومی صورت می­پذیرد و در ادامه بر روی لوله­های استوانه آلومینومی و استوانه­های هیبریدی آلومینیوم/کامپوزیت با درصد هم پوشانی­های 5 ، 50 و 100 درصد تست شبه استاتیکی انجام گرفته و میزان جذب انرژی، جذب انرژی ویژه، بیشینه نیروی لهیدگی، نیروی لهیدگی میانگین، بازده نیروی لهیدگی و درصد تغییرات آنها مورد مطالعه و مقایسه قرار خواهد گرفت. درنهایت به منظور اعتبار سنجی نتایج بدست آمده در این تحقیق، نتایج آزمون‌های انجام شده با نتایج سایر مراجع در این زمینه مقایسه شده است.
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: مکانیک ضربه
دریافت: 1399/11/2 | پذیرش: 1399/10/30 | انتشار: 1399/10/30