دوره 14، شماره 4 - ( 4-1393 )                   جلد 14 شماره 4 صفحات 90-83 | برگشت به فهرست نسخه ها

Rashidifar R, Jafari J, Shahriary H, Jafari V. Analysis of FGPM cylinder subjected to two dimensional electro thermo mechanical fields. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (4) :83-90
رشیدی فر رسول، جعفری فشارکی جواد، شهریاری حسین، جعفری فشارکی وحید. تحلیل استوانه پیزوالکتریک تابعی تحت میدانهای دوبعدی الکتروترمومکانیک. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (4) :83-90

1- عضو هیئت علمی- دانشگاه ازاد اسلامی-واحد لنجان
2- عضو هیدت عمی دانشگاه آزاد اسلامی-واحد نجف اباد
3- دانشجوی کارشناسی ارشد-دانشگاه ازاد اسلامی-واحد نجف آباد
4- دانشجوی دکترا، مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجف آباد، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، نجف آباد، اصفهان
در این مقاله یک استوانه پیزوالکتریک از جنس مواد تابعی تحت میدانهای دوبعدی الکتریکی، حرارتی و مکانیکی تحلیل می¬گردد. کلیه ویژگیهای مواد به جز ضریب پواسون به صورت توانی در جداره استوانه تغییر می کنند. حل تحلیلی به کمک استخراج معادلات ناویر و با استفاده از سری های فوریه و روش جداسازی متغیر ها انجام می گیرد. در ادامه با در نظر گرفتن شرایط مرزی نتایج حاصل از یک نمونه تحلیل استوانه تابعی هوشمند ارائه شده است. نتایج نشان می دهند اندیس مناسب توان برای مواد می¬تواند روی طراحی استوانه و پاسخ مطلوب آن به عنوان حسگر یا عملگر تاثیر بسزایی داشته باشد. ایده اصلی این مقاله استفاده از سری فوریه برای تحلیل میدان¬های حاکم بر مساله می¬باشد که به کمک آن می¬توان هر نوع شرایط مرزی پیچیده و ساده دو بعدی یا یک بعدی را برای مساله درنظر گرفت و تحلیل نمود.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: تحلیل تنش|روشهای تحلیلی
دریافت: 1392/5/17 | پذیرش: 1392/8/11 | انتشار: 1393/3/10