دوره 11، شماره 2 - ( 6-1390 )                   جلد 11 شماره 2 صفحات 106-93 | برگشت به فهرست نسخه ها

khorami K, h S. Analysis of Free Vibrations of Moderately Thick Cylindrical Shells Made of Functionally Graded Materials Using Differential Quadrature Method. Modares Mechanical Engineering 2011; 11 (2) :93-106
خرمی کمیل، حسینی هاشمی شاهرخ. تحلیل ارتعاش آزاد پوسته¬ی استوانه¬ای نسبتاً ضخیم ساخته شده از مواد هدفمند (FGM) با استفاده از روش مربعات دیفرانسیلی (DQM). مهندسی مکانیک مدرس. 1390; 11 (2) :93-106

1- دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک-دانشگاه علم و صنعت ایران
2- دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک-دانشگاه علم و صنعت ایران
در این مقاله ارتعاش پوسته¬ی استوانه¬ای FGM با استفاده از روش مربعات دیفرانسیلی (DQM) مطالعه می شود. ماهیت روش مربعات دیفرانسیلی، مشتق جزئی تابع یکنواخت نسبت به متغیری است که توسط مجموع وزنی مقادیر تابع در تمامی نقاط گسسته در آن جهت تقریب زده شده است. ضرایب وزنی مربوط به آن، به مسأله ی خاصی مربوط نیست و فقط به نقاط شبکه و مرتبه¬ی مشتق بستگی دارد. پوسته¬ی FGM خواص متغیری در راستای ضخامت بر حسب تابع نمایی دارد. همگرایی سریع روش DQM نشان داده شده و دقت آن با سایر مقالات و تئوری¬های پوسته، و همچنین با نتایج نرم افزار ABAQUS مقایسه و تأیید شده است. اثر کسر حجمی بر فرکانس¬های طبیعی پوسته¬ی استوانه¬ای FGM برای شرایط مرزی کلاسیک (تمامی ترکیبات شرایط مرزی ساده و گیردار) در برابر تعداد موج پیرامونی، نسبت طول به شعاع و نسبت ضخامت به شعاع برای مقادیر مختلف توان نمایی بررسی شده است.
متن کامل [PDF 1975 kb]   (6595 دریافت)
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: انرژی خورشیدی و تشعشع
دریافت: 1390/2/27 | پذیرش: 1390/4/21 | انتشار: 1390/6/16