دوره 13، شماره 12 - ( 12-1392 )                   جلد 13 شماره 12 صفحات 87-79 | برگشت به فهرست نسخه ها

Investigation on the effects of welding parameters on the submerged arc welding efficiency. Modares Mechanical Engineering 2014; 13 (12) :79-87
حکاک زرگر ستایش، فراهانی محمدرضا، بشارتی گیوی محمد کاظم. بررسی اثرات پارامترهای جوشکاری بر راندمان پروسه جوشکاری زیرپودری. مهندسی مکانیک مدرس. 1392; 13 (12) :79-87

1- دانشجوی کارشناسی ارشد/پردیس دانشکده فنی دانشگاه تهران
2- استاد دانشگاه/پردیس دانشکده فنی دانشگاه تهران
در این مطالعه از روش المان محدود به منظور تحلیل رفتار ترمو مکانیکی در جوشکاری لب به لب ورق ها به روش زیرپودری استفاده می شود. به منظور بررسی اثر پارامترهای جوشکاری، بر بزرگی راندمان پروسه جوشکاری زیرپودری، تغییرشکل های بدست آمده از شبیه سازی المان محدود جوشکاری با نتایج حاصل از بررسی های تجربی مقایسه خواهد گردید. با کالیبراسیون مدل المان محدود با استفاده از نتایج بررسی های تجربی، بزرگی راندمان جوشکاری در هر نمونه آزمایش بدست می آید.. بر مبنای این تحقیق، روال لازم برای مدلسازی المان محدود به منظور بررسی تاثیر ولتاژ، شدت جریان و سرعت جوشکاری بر جوشکاری زیرپودری با دقت قابل قبول توسعه داده می شود. تغییرشکل های زاویه ای در ورقی با ضخامت 12 میلیمتر از جنس فولاد کربنی مطالعه خواهند شد. بعد از بررسی نتایج با استفاده از تحلیل های آماری مشخص می گردد، ولتاژ و سرعت جوشکاری اثر محسوسی بر روی راندمان جوشکاری زیرپودری نداشته و تنها با افزایش شدت جریان مقدار راندمان افزایش می یابد.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: جوشکاری|روش اجزای محدود|روشهای تحلیلی|روشهای ساخت
دریافت: 1392/2/4 | پذیرش: 1392/4/12 | انتشار: 1392/9/30