دوره 14، شماره 6 - ( 6-1393 )                   جلد 14 شماره 6 صفحات 62-52 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ghajar R, Khalili S M R, Yarmohammadi M. Experimental and numerical investigation on repeated low velocity impact response of aluminum plate using continuum damage mechanics approach. Modares Mechanical Engineering 2014; 14 (6) :52-62
قاجار رحمت اله، خلیلی سید محمدرضا، یارمحمدی توسکی مهدی. بررسی تجربی و عددی ضربه کم سرعت تکراری بر روی ورق آلومینیم از دیدگاه مکانیک آسیب محیط پیوسته. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (6) :52-62

1- استاد دانشگاه خواجه نصیر-
2- استاد دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
3- دانشجوی دکتری
در این تحقیق، بررسی تجربی و عددی ضربه تکراری با سرعت کم بر روی ورق آلومینیم انجام می¬گیرد. روش مکانیک آسیب محیط پیوسته بر اساس مدل لمتق جهت بررسی واماندگی استفاده می¬شود. شبیه سازی عددی توسط نرم افزار اجزا محدود آباکوس انجام و کدنویسی آسیب با استفاده از زیر¬برنامه وی.یو.مت انجام می¬گردد. ضربه¬های تکراری با انرژی مساوی بر روی ورق اصابت می¬کند. در ضربه اول اثر پلاستیسیته بر روی ورق دیده می¬شود. با اعمال ضربات بعدی اثر کرنش سختی تا قبل از ترک در آلومینیم ملاحظه می¬شود. بعد از ایجاد ترک سفتی سازه کاهش می¬یابد و با انجام ضربه¬های بعدی افت سفتی و آسیب در ورق افزایش یافته و در نهایت فرورفتن و سوراخ شدن اتفاق می¬افتد. همچنین صحت سنجی مدل حاضر با نتایج آزمایشگاهی انجام می¬گیرد بطوری¬که مقایسه نتایج تجربی و عددی نمودارهای نیرو-زمان و نیرو-جابجایی توافق خوبی را نشان می¬دهد.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: مکانیک آسیب|مکانیک ضربه
دریافت: 1392/3/26 | پذیرش: 1392/7/16 | انتشار: 1393/4/22