دوره 17، شماره 6 - ( 6-1396 )                   جلد 17 شماره 6 صفحات 330-319 | برگشت به فهرست نسخه ها

Masoumi A A, Rahimi G H, Liaghat G H. The use of the differential quadrature method in the analysis of composite metal cylindrical vessel under dynamical load. Modares Mechanical Engineering 2017; 17 (6) :319-330
معصومی علی اصغر، رحیمی غلامحسین، لیاقت غلامحسین. استفاده روش حل دیفرانسیل مربعات در تحلیل مخزن استوانه ای فلز کامپوزیت تحت بار دینامیکی. مهندسی مکانیک مدرس. 1396; 17 (6) :319-330

1- دانشگاه تربیت مدرس
2- استاد مهندسی مکانیک دانشگاه تربیت مدرس
در این مقاله حل تحلیلی و عددی مخزن استوانه ای فلز کامپوزیت تحت بار دینامیکی به کمک تئوری تغییر شکل برشی مرتبه اول و روش حل دیفرانسیل مربعات بررسی شده است. بدین منظور ابتدا معادلات تعادل پوسته بر اساس تئوری تغییر شکل برشی مرتبه اول استخراج شده است. بار اعمالی به پوسته از نتایج آزمایش تجربی یک سوخت دو پایه بدست آمده و سپس بصورت یک بار دینامیکی به مدل مورد استفاده در تحلیل عددی و تئوری اعمال شده است. هدف از این مقاله بررسی رفتار مخزن استوانه ای فلز کامپوزیت تحت بار دینامیکی با روش تئوری برشی مرتبه اول و مقایسه نتایج آن با حل عددی می باشد. لذا پس از استخراج روابط تعادل پوسته بر اساس تئوری مورد نظر برای حل این روابط از روش دیفرانسیل مربعات استفاده شده است. پس از بدست آوردن روابط حاکم بر مسئله در یک پوسته فلز کامپوزیت این روابط به فرم معادلات ماتریسی مربوط به روش حل دیفرانسیل مربعات استخراج شده است. برای اعمال شرایط مرزی از دو حالت شرایط تکیه گاه ساده و تکیه گاه گیردار استفاده شده و نتایج حاصل از این دو حالت با یکدیگر مقایسه شده است. برای حل معادلات دیفرانسیلی بدست آمده، از کد برنامه نویسی متلب استفاده شده است. برای صحه گذاری نتایج حل تئوری، مدلسازی و تحلیل عددی مدل مورد نظر در نرم افزار المان محدود آباکوس صورت گرفته و نتایج بدست آمده از این نرم افزار با نتایج بدست آمده از برنامه نویسی با روش حل دیفرانسیل مربعات مورد مقایسه قرار گرفته است.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: روش اجزای محدود
دریافت: 1395/12/18 | پذیرش: 1396/3/1 | انتشار: 1396/6/1