دوره 12، شماره 5 - ( 10-1391 )                   جلد 12 شماره 5 صفحات 131-122 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Seyedkashi S, Moon Y H. Numerical and Experimental Study on the Effects of Expansion Ratio, Corner Fillets and Strain Rate in Warm Hydroforming of Aluminum Tubes. Modares Mechanical Engineering 2013; 12 (5) :122-131
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-7609-fa.html
سیدکاشی سیدمحمدحسین، مسلمی نایینی حسن، لیاقت غلامحسین، موسوی مشهدی محمود، مون یانگ هون. مطالعه عددی و تجربی اثر نسبت انبساط، شعاع گوشه و نرخ کرنش در فرایند هیدروفرمینگ گرم لوله‌های آلومینیومی. مهندسی مکانیک مدرس. 1391; 12 (5) :122-131

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-7609-fa.html


1- دانشگاه تربیت مدرس
2- استاد/دانشگاه تربیت مدرس
3- استاد/دانشگاه تهران
4- استاد/دانشگاه ملی پوسان
چکیده:   (5675 مشاهده)
فرایند هیدروفرمینگ گرم آلیاژهای آلومینیوم و منیزیم به دلیل وجود استانداردهای سختگیرانه آلایندگی و لزوم صرفه جویی در مصرف سوخت بسیار مورد توجه صنعت خودروسازی مدرن قرار گرفته است. عیب اصلی این آلیاژها شکل پذیری پایین آنها می باشد که با بالا بردن دمای فرایند تا زیر دمای دمای تبلور مجدد فلز می توان آن را تا حد قابل توجهی افزایش داد. به دلیل پیچیدگی فرایند در دمای بالا، کنترل عوامل مختلف موثر در شکل دهی از اهمیت بسیاری برخوردار است. در این مقاله، اثر ابعاد لوله، شعاع گوشه و نرخ کرنش بر میزان بهینه فشار داخلی و جابجایی محوری مورد نیاز برای شکل دهی موفقیت آمیز محصول در هیدروفرمینگ گرم لوله های آلومینیومی 6061 در دمای 300 درجه سانتیگراد مورد بررسی قرار گرفته است. روش جدیدی بر اساس الگوریتم بازپخت شبیه سازی شده برای بهینه سازی منحنی های بارگذاری فشار و نیروی محوری تدوین شده است. نتایج عددی با آزمایش های تجربی مورد بحث، تائید وصحت سنجی قرار گرفته است.
متن کامل [PDF 1912 kb]   (5162 دریافت)    

دریافت: 1390/10/2 | پذیرش: 1391/4/9 | انتشار: 1391/8/28

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.