دوره 13، شماره 8 - ( 8-1392 )                   جلد 13 شماره 8 صفحات 56-42 | برگشت به فهرست نسخه ها

Pourshahsavari H, Ghorbani E, Keshmiri M. Modal Analysis of a Beam Mass System using Time Varying Modal Analysis Methods. Modares Mechanical Engineering 2013; 13 (8) :42-56
پورشهسواری هادی، قربانی اسماعیل، کشمیری مهدی. آنالیز مودال یک تیر تحت اثر جرم متحرک با استفاده از روش‌های مودال برای سیستم‌های خطی متغیر با زمان در حوزه زمان. مهندسی مکانیک مدرس. 1392; 13 (8) :42-56

1- دانشگاه صنعتی مالک اشتر
2- محقق
3- دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان
تعمیم و گسترش مفهوم آنالیز مودال برای سیستم های خطی متغیر با زمان پریودیک و استفاده از آن به منظور استخراج فرکانس های طبیعی یک تیر تحت اثر جرم متحرک مدنظر است. در همین راستا ابتدا مفهوم کلی آنالیز مودال برای سیستم های خطی متغیر با زمان در حوزه زمان بیان و چگونگی استخراج مشخصه های دینامیکی، شبه پارامترهای مودال، این سیستم ها با استفاده از محاسبه مقادیر ویژه ماتریس انتقال حالت سیستم ارائه می گردد. پس از معرفی شبه پارامترهای مودال، روند تعیین ماتریس انتقال حالت یک سیستم خطی متغیر با زمان بیان و در ادامه شبه پارامترهای مودال تشریح می شود. برای دنبال کردن هدف اصلی مقاله، پس از مدل سازی مسئله در نرم افزار متلب و ثبت دادهای ورودی و خروجی، شبه فرکانس های طبیعی یک تیر با جرم متحرک ، به عنوان سیستمی متغیر با زمان، با استفاده از روش تشریح شده محاسبه و در انتها نیز نشان داده می شود که شبه پارامترهای مودال یک سیستم خطی متغیر با زمان پریودیک، با همان دوره تناوب تکرار می شوند.
متن کامل [PDF 1932 kb]   (6560 دریافت)
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: ارتعاشات|روشهای تحلیلی
دریافت: 1391/11/22 | پذیرش: 1392/2/7 | انتشار: 1392/6/1