دوره 16، شماره 12 - ( 12-1395 )                   جلد 16 شماره 12 صفحات 466-455 | برگشت به فهرست نسخه ها

Jalali Naini S H, Bohlouri V. Quasi-Normalized Static and Dynamic Analysis of Pulse-Width Pulse-Frequency Modulator in Presence of Input Noise. Modares Mechanical Engineering 2017; 16 (12) :455-466
جلالی نائینی سید حمید، بهلوری وحید. تحلیل شبه بی بعد استاتیکی و دینامیکی مدولاتور پهنا و فرکانس پالس در حضور نویز ورودی. مهندسی مکانیک مدرس. 1395; 16 (12) :455-466

1- دانشگاه تربیت مدرس
2- دانشجوی دکتری دانشگاه تربیت مدرس
در این مقاله، بازه‌های قابل قبول برای پارامترهای مدولاتور پهنا و فرکانس پالس بر مبنای تحلیل‌های ورودی صفر، استاتیکی و دینامیکی در حضور نویز حسگر بدست می-آید. مدولاتورهای پهنا و فرکانس پالس دارای 5 پارامتر تنظیمی بوده که برای رسیدن به عملکرد مناسب، مقادیر این پارامترها بایستی بطور مناسبی تعیین شود. در این مطالعه، با در نظر گرفتن مدل شبه بی‌بعد، پارامترهای طراحی مدولاتور به 3 پارامتر کاهش می‌یابد. بنابراین، نتایج بازه‌های قابل قبول که فارغ از مقدار هر پارامتر، بر حسب پارامترهای گروه‌بندی شده مستخرج شده، قابل استفاده برای مدولاتور با مقادیر مختلف 5 پارامتر تنظیمی خواهد بود. علاوه بر این، در مدل شبه بی‌بعد، بار محاسباتی، به خصوص در تحلیل‌های آماری، بطور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌یابد. همچنین نویز حسگر، یک نویز سفید گوسی است که با عبور از یک فیلتر پایین گذر به ورودی مدولاتور اعمال می‌شود. فرکانس خروجی مدولاتور نیز به مقدار 50 هرتز محدود شده است. در تحلیل حاضر، مقدار متوسط مصرف سوخت و دفعات روشن شدن تراستر به عنوان معیار عملکرد در نظر گرفته شده است. روال انتخاب نواحی قابل قبول پارامترها در سیستم شبه بی‌بعد بر مبنای حذف مقدار 30% (و 10%) بالای نمودارهای معیار عملکرد، می‌باشد. نهایتاً نواحی قابل قبول پارامترها به‌صورت نمودارهایی بر حسب پارامترهای بی‌بعد برای آستانه روشن‌شدن و هیسترزیس و پارامتر ثابت زمانی فیلتر ارائه شده است که هر کدام از این نمودارها به‌ازای یک مقدار مشخص برای چگالی طیفی نویز ورودی ترسیم شده است.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: کنترل
دریافت: 1395/6/20 | پذیرش: 1395/8/22 | انتشار: 1395/9/28