دوره 15، شماره 11 - ( 11-1394 )                   جلد 15 شماره 11 صفحات 404-396 | برگشت به فهرست نسخه ها

Payghaneh G, Asgari M, Malekzade Fard K, Rashed Saghavaz F. A parametric study of the free vibration analysis of composite sandwich plate with magneto-rheological smart core. Modares Mechanical Engineering 2016; 15 (11) :396-404
پایگانه غلامحسن، عسگری مجتبی، ملک زاده فرد کرامت، راشد سقاواز فهیمه. بررسی پارامتری ارتعاشات ورق ساندویچی با رویه‌های چند لایه مرکب و هسته هوشمند مگنتورئولوژیکال. مهندسی مکانیک مدرس. 1394; 15 (11) :396-404

1- رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه شهید رجایی
2- دانشگاه صنعتی شریف
3- دانشگاه مالک اشتر
4- دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
در این مقاله ارتعاشات آزاد ورق ساندویچی مربعی ساخته شده از مواد مرکب با هسته مگنتورئولوژیکال و یک لایه مقید کننده مورد بررسی قرار گرفته است. از اصل همیلتون برای استخراج معادلات حرکت ورق ساندویچی استفاده شده و بر اساس روش نویر، حل تحلیلی ورق با شرایط مرزی ساده ارائه شده است. برای مدل سازی رویه های مرکب از تئوری کلاسیک ورق‌های چندلایه‌ی مرکب بهره برده و در مدل‌سازی هسته، تنها انرژی کرنشی برشی در نظر گرفته شده است. کرنش برشی در هسته، با نوشتن روابط پیوستگی جابجایی در محل اتصال رویه‌ها به هسته، بر حسب مولفه‌های جابجایی در رویه‌ها بیان شده است. مدول برشی مختلط ماده مگنتورئولوژیکال در ناحیه قبل از تسلیم با مدول برشی مختلط که تابع شدت میدان مغناطیسی است مدل شده و درستی روابط از مقایسه نتایج بر حسب فرکانس طبیعی، با نتایج موجود در دبیره نشان داده شده است. اثر شدت میدان مغناطیسی، نسبت منظری، ضخامت هسته و ضخامت لایه مقید کننده برای سه نوع لایه چینی مختلف بر فرکانس طبیعی و ضریب استهلاک مودال مربوط به مود اول ورق مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان از تاثیر قابل ملاحظه‌ ی پارامترهای فیزیکی و هندسی، بر فرکانس طبیعی و ضریب استهلاک مودال مربوط به مود اول ورق ساندویچی دارند.
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: سازه های هوا-فضا
دریافت: 1394/5/14 | پذیرش: 1394/6/21 | انتشار: 1394/8/20