دوره 15، شماره 6 - ( 6-1394 )                   جلد 15 شماره 6 صفحات 408-402 | برگشت به فهرست نسخه ها

Nikmehr M, Khamedi R. Identification effects of hybrid fibers in composite properties and Acoustic Emission parameters by Fuzzy C- Means. Modares Mechanical Engineering 2015; 15 (6) :402-408
نیک مهر محمد، خامدی رامین. شناسایی اثرات استفاده از فیبرهای هیبریدی در خصوصیات کامپوزیت‌ها و پارامترهای آکوستیک امیشن با روش Fuzzy C- Means. مهندسی مکانیک مدرس. 1394; 15 (6) :402-408

1- دانشگاه زنجان
2- استادیار عضو هیات علمی گروه مکانیک- دانشکده مهندسی- دانشگاه زنجان
هدف از این مطالعه شناسایی اثرات استفاده از ماده مرکب هیبریدی بازالت– کربن برروی خصوصیات ماده مرکب بازالت و کربن و همچنین تاثیر استفاده از ماده مرکب هیبریدی برروی پارامترهای نشر فرا آوایی تحت آزمایش خمش چهار نقطه‌ای باروش فازی می‌باشد. یکی از اصلی ترین مشکلات شناسایی مکانیزم های خرابی کامپوزیت‌ها به وسیله سیگنال‌های نشر فرا آوایی جدا سازی مکانیزم‌های خرابی به علت اتفاق افتادن چندین نوع خرابی در طول بارگذاری مواد مرکب است. الگوریتم فازی ابزار مورد استفاده برای جداسازی رخدادهای آکوستیکی در این مطالعه می‌باشد. نتایج نشان داده که این روش خوشه بندی ارتباط مناسبی بین سیگنال های آکوستیکی و مکانیزم های خرابی و همچنین زمان تشخیص آنها ایجاد می‌کند. در این مقاله برای شناسایی اثرات استفاده از ماده مرکب هیبریدی بازالت– کربن از چندین توصیف‌گر سیگنال‌های آکوستیکی مانند دامنه ، زمان استمرار، کانت، انرژی نشر فرا آوایی و زمان خیز استفاده گردیده است. ماده مرکب هیبریدی در مراحل ابتدایی بارگذاری پرصداتر از قسمت-های دیگر می‌باشد که این نشان دهنده‌ی رشد مکانیزم‌های خرابی به صورت اهسته‌تر در مراحل دیگر می‌باشد. در نهایت به منظور صحت سنجی نتایج آکوستیکی از مشاهدات میکروسکوپ الکترونی استفاده شده است.

دریافت: 1393/9/11 | پذیرش: 1394/1/27 | انتشار: 1394/2/23