دوره 18، شماره 9 - ( 1397 )                   جلد 18 شماره 9 صفحات 180-188 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Khalili Jam A, Yazdani M, Saeid T. The production of aluminum foam with a new method and the study of its compressive behavior. Modares Mechanical Engineering. 2019; 18 (9) :180-188
URL: http://journals.modares.ac.ir/article-15-16618-fa.html
خلیلی جم ابوالفضل، یزدانی مجتبی، Saeid توحید. تولید فوم آلومینیوم با یک روش جدید و بررسی رفتار فشاری آن‌. مهندسی مکانیک مدرس. 1397; 18 (9) :180-188

URL: http://journals.modares.ac.ir/article-15-16618-fa.html


1- دانشگاه صنعتی سهند تبریز
2- هیئت علمی - دانشگاه صنعتی سهند
3- دانشگاه صنعتی سهند- دانشکده مهندسی مواد- ایران- تبریز
چکیده:   (1138 مشاهده)
خواص منحصربه‌فرد فوم‌های فلزی از جمله وزن سبک، جذب انرژی، هدایت حرارتی کم و بازیافت پذیری موجب شده است، محققان در پی یافتن روش‌های جدیدی با هدف دستیابی به این مواد با رابطه خوب بین خواص و هزینه‌های تولید باشند. روش‌های مختلف تولید بر اساس حالت اولیه فلز به دو گروه حالت مایع و روش پودری تقسیم‌بندی می‌شوند. هدف از این مطالعه ارائه روش جدیدی برای تولید فوم آلومینیوم سلول باز با فضاساز سدیم کلرید است. برای تولید فوم با این روش از دو نوع آلیاژ آلومینیوم با گرانروی متفاوت استفاده شد. برای نشان دادن رفتار فشاری فوم‌های آلومینیوم آزمون‌های فشار انجام شد. نتایج نشان داد رفتار فوم‌های تولید شده با این روش با نتایج مقالات دیگر یکسان است. در چگالی‌های مختلف برای فوم نرم رفتار یکسان بود ولی مقدار تنش در جابجایی یکسان برای چگالی‌های بالاتر، بیشتر بود. در چگالی یکسان برای دو آلیاژ مختلف استحکام محوری فوم تولید شده از آلیاژ A332بیشتر بود ولی در مقابل فوم تولید شده از آلیاژ 1067 جاذب انرژی خوبی است. مدول یانگ برای دو نوع آلیاژ با چگالی‌های یکسان، برای آلیاژ A332 مقدار 1.45GPA و برای آلیاژ 1067 مقدار 1.11GPa به دست آمد. با چگال‌تر شدن فوم، مقدار راندمان انرژی کاهش یافت.
متن کامل [PDF 6090 kb]   (373 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل |
دریافت: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ | پذیرش: ۱۳۹۷/۷/۳ | انتشار: ۱۳۹۷/۷/۳

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA code