دوره 17، شماره 7 - ( 7-1396 )                   جلد 17 شماره 7 صفحات 306-295 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Basti A, khanipoor H. Investigation of the incremental tube forming process and the influence of the vital process parameters on the quality of final product. Modares Mechanical Engineering 2017; 17 (7) :295-306
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-9177-fa.html
باستی علی، خانی پور حامد. بررسی فرآیند شکل‌دهی تدریجی لوله و تاثیر پارامترهای موثر در فرآیند بر کیفیت محصول نهایی. مهندسی مکانیک مدرس. 1396; 17 (7) :295-306

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-9177-fa.html


1- عضو هیات علمی/دانشگاه گیلان
2- آزاد
چکیده:   (4114 مشاهده)
تولید سازه هایی با وزن کم و استحکام بالا در صنایع رو به گسترش می باشد. از این رو استفاده از پروفیل ها و لوله های خمکاری شده در سازه ها رو به افزایش است. در این مقاله روش شکل دهی تدریجی لوله، برای خمکاری لوله بررسی شده است. در این روش استفاده از ترکیب شکل دهی چرخشی و خمکاری لوله بطور همزمان، باعث بهبود فرآیند خمکاری برای فلزات با استحکام بالا می شود. در ابتدا مدلی تحلیلی برای فرآیند شکل دهی تدریجی لوله ارائه شده است. از این مدل برای آشنایی با فیزیک فرآیند و برای تعیین میزان گشتاور خمکاری مورد نیاز استفاده شده است. در ادامه مدلسازی عددی فرآیند شکل دهی تدریجی لوله برای پیش بینی عیوب ناشی از خمکاری نیز انجام گرفته است. از مدلسازی عددی نیز برای بررسی پارامترهای موثر در فرآیند شکل دهی تدریجی لوله، نظیر سرعت تغذیه ی مرحله دوم، سرعت دورانی ابزار شکل دهی چرخشی، سرعت تغذیه محوری لوله در کل فرآیند و اثر زاویه‌ی حمله‌ی غلتک‌های ابزار شکل‌دهی چرخشی ، استفاده شده است و نتایج بدست آمده نشان دهنده ی آن است که می توان از مدل عددی عیب های وابسته به سرعت فرآیند را مورد بررسی قرار داد و پیش از تولید محصول پارامترهای مناسب را برای تولید محصول نهایی با کیفیت بالاتر انتخاب نمود.
متن کامل [PDF 1464 kb]   (5711 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: شکل دهی فلزات
دریافت: 1395/11/10 | پذیرش: 1396/3/11 | انتشار: 1396/5/6

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.