ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 21، شماره 147 - ( 1403 )
شناسایی جامع اولویت ها و تحلیل رفتار خریداران ماهی بسته بندی در شهر تهران با استفاده مدل سازی معادلات ساختاری
ص. 15-1
10.22034/FSCT.21.147.1
سکینه یگانه
،
سهیل ریحانی پول
چکیده
(400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(216 دریافت)
بررسی اثر تیمارهای فرابنفش و فراصوت بر عمر پس از برداشت میوه انبه رقم لانگرا
ص. 33-16
10.22034/FSCT.21.147.16
حسن شرکایی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
،
مصطفی قاسمی
،
سمیه رستگار
چکیده
(379 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(184 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیتی پلی لاکتیک اسید-نانو سلولز حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی
ص. 44-34
10.22034/FSCT.21.147.34
معصومه خانجانی
،
پیمان آریایی
،
لیلا نجفیان
،
مهرو اسماعیلی
چکیده
(341 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(181 دریافت)
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت بر استخراج ترکیبات فنولیک گل گیاه درمنه ( Artemisia annua) بر پایداری اکسایشی روغن سویا حاوی عصاره حاصل
ص. 59-45
10.22034/FSCT.21.147.45
راحیل فائزی خواه
،
احمد پدرام نیا
،
محمد آرمین
چکیده
(349 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(278 دریافت)
مقایسه میزان عناصر غذایی در هسته ارقام مختلف خرمای داخلی و خارجی
ص. 69-57
10.22034/FSCT.21.147.57
محمدرضا پورقیومی
،
کمال غلامیپور فرد
،
سارا قرخزاده
چکیده
(365 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(183 دریافت)
ایجاد یک سیستم کارشناس برای تعیین ویژگیهای مورد اندازهگیری میوه انگور نگهداری شده در سردخانه با استفاده از منطق فازی
ص. 83-70
10.22034/FSCT.21.147.70
مریم ابراهیمی
،
روح الله کریمی
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
نرجس آقاجانی
،
علیرضا شایگان فر
چکیده
(351 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(283 دریافت)
بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروبزدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری
ص. 99-84
10.22034/FSCT.21.147.84
فاطمه سلطانی
،
ابراهیم احمدی
،
احمد نورمحمدی
چکیده
(361 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(297 دریافت)
تولید فیلم موسیلاژ بذر یونجه با نانو ذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) وروغن بذر گیاه خار مریم و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی
ص. 113-100
10.22034/FSCT.21.147.100
فاطمه خاکپور
،
ژیار حیدری
،
سجاد پیرسا
چکیده
(320 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(286 دریافت)
استخراج نانوذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت موسیلاژ بذر یونجه و روغن بذر گیاه خار مریم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
ص. 130-114
10.22034/FSCT.21.147.114
فاطمه خاکپور
،
سجاد پیرسا
چکیده
(325 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(265 دریافت)
بررسی فرآیند خشک کردن آب پرتقال به روش خشک کردن کف پوشی با استفاده از صمغ بومی شاهی و آلبومین تخم مرغ
ص. 145-131
10.22034/FSCT.21.147.131
مریم قلی پور طبری
،
شبنم حمزه
چکیده
(354 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(237 دریافت)
فیلم زیستتخریب پذیر بر پایه موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان با نانوذرات مس و اسانس رزماری بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
ص. 161-146
10.22034/FSCT.21.147.146
فاطمه خاکپور
،
سجاد پیرسا
چکیده
(326 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(158 دریافت)
غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد
ص. 173-162
10.22034/FSCT.21.147.162
آنسه صالحی
،
زینب رفتنی امیری
،
علی معتمدزادگان
،
آسیه حسن زاده
چکیده
(369 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(299 دریافت)
تاثیر پیشتیمار فراصوت بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کنجاله بذر کتان با استفاده از آنزیمهای آلکالاز و پانکراتین به روش سطح پاسخ
ص. 205-187
10.22034/FSCT.21.147.187
فائزه فرزانفر
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
سید حسین حسینی قابوس
،
شیما کاوه
چکیده
(353 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(290 دریافت)
شناسایی و اولویتبندی مسائل راهبردی صنعت فرآوردههای غذایی و آشامیدنی ایران ا با رویکرد دلفی فازی و ارائه راهکارهایی جهت رفع این مسائل
ص. 223-206
10.22034/FSCT.21.147.206
علی حسنوند
چکیده
(374 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(260 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS