You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تحلیل ترودینامیکی فرآیند خشک کردن سیبزمینی در یک خشککن مایکروویو هادی عظیمی نژادیان، احسان هوشیار
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازهای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد مهدیه مردانی کیاسیری، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی فرآیند خشککردن موسیلاژ دانه ریحان با خشککن فروسرخ توسط شبکه عصبی مصنوعی غزاله امینی، فخرالدین صالحی، مجید رسولی
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی کاربرد سنجد در تولید میان وعده اکسترود شده و ارزیابی ویژگی های فراورده Elnaz Mialni، فخری شهیدی، الهام انصاری فر، محمد خلیلیان، فریده صالحی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاهتوت نگهداریشده به روش انجمادی حدیث آریایی، داود زارع، پیمان آریایی، سعید میردامادی، شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون معصومه شفیعی، محمد سعید یارمند، زهرا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر توام اسانسهای رازیانه و میخک بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، باسیلوس سرئوس، سالمونلا تیفی و انتروباکتر ائروژنز با استفاده از روش چکربورد (شاخص غلظت بازدارنده افتراقی) بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد، فرشته فلاح
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوِژیکی بتاگلوگان حاصل از آرد یولاف مریم شمشیرساز، علی معتمدزادگان، مهران اعلمی، مهدی شیخ عربی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در دو گیاه ریحان (Ocimum basilicum)و گل حنا (Impatiens walleriana) و بررسی خواص ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها بر روی سرطان تخمدان پریچهر حناچی، شقایق صالحی زاده، ریحانه رمضانی، روشنک زرین قلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن سوده ذوالفقاری، Mehdi Davoodi، سید علی مرتضوی، احمد پدرام نیا، فریبا نقی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر نانوامولسیون اسانس ترخون بر بیان ژن های حدت اشرشیاکلی انتروهموراژیک مریم عزیزخانی، فهیمه توریان، پولین شهره، راضیه پرتوی، محمدحسن شاهوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی عبدالخالق گل کار، جعفر محمد زاده میلانی، علی معتمدزادگان، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی و ساخت دستگاه آنالیزگر بافت چند منظوره با قابلیت تحلیل خصوصیات بافتی در شرایط دما و رطوبت کنترل شده الهه عابدی، سلمان برومند، کیانا پورمحمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی مربای کم کالری فراسودمند به با استفاده از پکتین، صمغ دانه به و قند اینورت آنزیمی فریبا واثقی، محمد جوکی، محمد ربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدقارچی عصاره هیدرواتانولی میوه عناب بر کپک آسپرژیلوس فلاووس در دانه های ذرت آنزیم بری شده محمد ابراهیم ملکیان، انوشه شریفان، افشین آخوندزاده بستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue