You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تحلیل ترودینامیکی فرآیند خشک کردن سیب‌زمینی در یک خشک‌کن مایکروویو
هادی عظیمی نژادیان، احسان هوشیار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازه‌ای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد
مهدیه مردانی کیاسیری، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی فرآیند خشک‌کردن موسیلاژ دانه ریحان با خشک‌کن فروسرخ توسط شبکه عصبی مصنوعی
غزاله امینی، فخرالدین صالحی، مجید رسولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی کاربرد سنجد در تولید میان وعده اکسترود شده و ارزیابی ویژگی های فراورده
Elnaz Mialni، فخری شهیدی، الهام انصاری فر، محمد خلیلیان، فریده صالحی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاه‌توت نگهداری‌شده به روش انجمادی
حدیث آریایی، داود زارع، پیمان آریایی، سعید میردامادی، شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون
معصومه شفیعی، محمد سعید یارمند، زهرا امام جمعه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر توام اسانس‌های رازیانه و میخک بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، باسیلوس سرئوس، سالمونلا تیفی و انتروباکتر ائروژنز با استفاده از روش چکربورد (شاخص غلظت بازدارنده افتراقی)
بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد، فرشته فلاح
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوِژیکی بتاگلوگان حاصل از آرد یولاف
مریم شمشیرساز، علی معتمدزادگان، مهران اعلمی، مهدی شیخ عربی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در دو گیاه ریحان (Ocimum basilicum)و گل حنا (Impatiens walleriana) و بررسی خواص ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها بر روی سرطان تخمدان
پریچهر حناچی، شقایق صالحی زاده، ریحانه رمضانی، روشنک زرین قلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
سوده ذوالفقاری، Mehdi Davoodi، سید علی مرتضوی، احمد پدرام نیا، فریبا نقی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر نانوامولسیون اسانس ترخون بر بیان ژن های حدت اشرشیاکلی انتروهموراژیک
مریم عزیزخانی، فهیمه توریان، پولین شهره، راضیه پرتوی، محمدحسن شاهوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی
عبدالخالق گل کار، جعفر محمد زاده میلانی، علی معتمدزادگان، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی و ساخت دستگاه آنالیزگر بافت چند منظوره با قابلیت تحلیل خصوصیات بافتی در شرایط دما و رطوبت کنترل شده
الهه عابدی، سلمان برومند، کیانا پورمحمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی مربای کم کالری فراسودمند به با استفاده از پکتین، صمغ دانه به و قند اینورت آنزیمی
فریبا واثقی، محمد جوکی، محمد ربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدقارچی عصاره هیدرواتانولی میوه عناب بر کپک آسپرژیلوس فلاووس در دانه های ذرت آنزیم بری شده
محمد ابراهیم ملکیان، انوشه شریفان، افشین آخوندزاده بستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue