You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری
داود داودی، نادر حبیبی، امیر دارائی گرمه خانی، عبدالرحمان رحیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پایداری نانوکپسول هیدرولیزات زئین - ویتامین D3 در آب پرتقال با استفاده از فراصوت و تأثیر آن بر ویژگی‌های آب پرتقال
بهاره صدر، آیناز علیزاده، مهناز طبیبی آذر، حامد همیشه کار، لیلا روفه گری نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی
مسعود یقبانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تیمار پس از برداشت با گابا برای حفظ کیفیت تغذیه‌ای و بهبود عمر انبارمانی فرم تازه بریده قارچ تکمه-ای (Agaricus bisporus)
آیدین شکاری، رحیم نقشی بند حسنی، مرتضی سلیمانی اقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکی‌وشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد
فریبا حدیدی، علی گنجلو، محمد هادی فکور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی
مرضیه اسلامی، حسن برزگر، بهزاد ناصحی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از روش انفیس برای مدل‌سازی فرآیند خشک‌کردن صمغ دانه "به" با خشک‌کن فروسرخ
نوید گودینی، اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتری‌های اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی
نگین غظنفری، فرشته فلاح، علیرضا وسیعی، فریده طباطبایی یزدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ
بهاره گودرزی شمس آبادی، محمدامین مهرنیا، محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر لاکتیکی
فاطمه سلامت، مسعود دزیانی، فاطمه شهدادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات افزودن آنزیم‌های گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ
امید میرزایی تاش، مهدی قره خانی، حمید میرزایی، افشین جوادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از نانوکپسول های حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس با پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم به عنوان جایگزین نیتریت سدیم در فرمولاسیون سوسیس معمولی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و بافتی محصول
سکینه یگانه، سهیل ریحانی پول
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن
آرزو افتخاری یزدی، احمد پدرام نیا، فریبا نقی پور، امیر حسین الهامی راد، رضا سعیدی اصل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی سینتیکی و رویکرد شبکه عصبی مصنوعی فرایند استخراج به روش ‌حرارت‌دهی مقاومتی عصاره غازیاغی
زینب حسنلوفرد، مهدی قره خانی، محسن زندی، لیلا روفه گری نژاد، علی گنجلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند)
بنفشه مهیمنی، شیلا صفائیان، رضوان موسوی ندوشن، محمد ربانی، حمید توکلی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخش‌های مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده
صدیقه شیخیانی، کاوه رحمانی فرح، مهدی نیکو، فرزانه نوری، احمد قره خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده 60oC
سیدرضا موسوی، علی نجفی، هما بقایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های شیمیایی و بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس مور تلخ
مصطفی رحمتی جنیدآباد، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن آرد کینوا بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی ماست همزده
سلوا رنجبر واثق، جواد حصاری، سید هادی پیغمبردوست، حسن محرمپور، صمد بدبدک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن
بهاره صحرائیان، سیدعلی مرتضوی، مهدی کریمی، فریده طباطبایی یزدی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه
عطیه طباطباییان، علی نجفی، لیلا نوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگ‌بو و رزماری بر رفتار برخی از شاخص‌های شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقره‌ای نگهداری شده در دمای یخچال
جلال اعلا، محمد احمدی، لیلا گلستان، سیداحمد شهیدی، نبی شریعتی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی شیر استریل غنی شده با کلسیم
ریحانه کاوند، مرجانه صداقتی، نرگس مورکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نانوکپسول های حامل آستاگزانتین استخراج شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و رنگی محصول
سکینه یگانه، سهیل ریحانی پول
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید باکتریوسین با استفاده از باسیلوس لکینی‌فورمیس ATCC 9789 و تعیین ویژگی‌های ساختاری و ضدمیکروبی آن
امین خلیلی، محمود رضازاد باری، سعید حسامی تکلو، صابر Amiri
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه
فاطمه محدثی خراسانی، سیده شیما یوسفی، وریا ویسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه های طبیعی با کمک روش سطح پاسخ
نیلوفر صالحیان لنجی، مهشید جهادی، میترا عطاآبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج ترکیبات فراسودمند از میوه نسترن کوهی جهت تولید مکمل غذایی
حامد صابریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما
سیده پریناز مبصری، معصومه مهربان سنگ آتش، حسین ثابت سروستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ‌ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ
فائزه فرهنگ دهقان، مریم مصلحی شاد، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue