دوره ۱۳، شماره ۲ - ( ۲-۱۳۹۲ )                   جلد ۱۳ شماره ۲ صفحات ۷۸-۷۰ | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

ا ن, رز ی, Shelesh-Nezhad K. Mechanical Properties, Thermal Behavior and Water Absorption of PP/Wood Fiber/CaCO3 Nanocomposites. Modares Mechanical Engineering 2013; 13 (2) :70-78
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-2717-fa.html
احسانی زنوز جواد، منتخبی کلجاهی سعید، شلش نژاد کریم. مطالعه تجربی خواص مکانیکی، رفتار حرارتی و جذب آب در نانوکامپوزیتهای پلی پروپیلن-الیاف چوب-کربنات کلسیم. مهندسی مکانیک مدرس. ۱۳۹۲; ۱۳ (۲) :۷۰-۷۸

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-۱۵-۲۷۱۷-fa.html


۱- دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی ساخت و تولید
۲- تبریز
۳- استادیار-هیت علمی-دانشکده فنی مهندسی مکانیک-دانشگاه تبریز
چکیده:   (۸۸۰۱ مشاهده)
نانوکامپوزیت هایی بر پایه پلی پروپیلن-الیاف چوب (با نسبت وزنی 30/70 PP/WF) حاوی نانو ذرات کربنات کلسیم (2.5 تا 10 قسمت وزنی) و سازگارکننده مالئیک آنیدرید (5 قسمت وزنی) با به کارگیری اکسترودر دوپیچی و قالبگیری تزریقی تولید شد. خواص مکانیکی، رفتار حرارتی و همچنین جذب آب نمونه های مختلف آزمایش شد. شکل شناسی نمونه ها با میکروسکوپ الکترونی روبشی مطالعه شد. وجود nano-CaCO3، جذب آب را تا حدود 60 درصد وزنی کاهش می دهد. افزودن nano-CaCO3 به مخلوط پلی پروپیلن-الیاف چوب باعث بهبود مدول خمشی، استحکام ضربه ای و ازدیاد طول تا پارگی به ترتیب به میزان 12، 22.5 و 9 درصد می شود. نتایج حاصل از آزمون گرماسنجی پویشی تفاضلی، نشان دهنده ی افزایش دمای بلورینگی و کاهش درصد بلورینگی نمونه های محتوی nano-CaCO3 در مقایسه با آمیخته پلی پروپیلن-چوب است. حداکثر مقدار بلورینگی، مدول و استحکام خمشی در نانوکامپوزیت چوب-پلی پروپیلن محتوی phc 5 نانو کربنات کلسیم، و حداکثر دمای بلورینگی و مقاومت ضربه ای در نانوکامپوزیت محتوی phc 7.5 نانوذرات کربنات کلسیم مشاهده شد. کاهش استحکام کششی (تا 8.8 درصد) در نانوکامپوزیت های PP/WF/CaCO3، به کاهش بلورینگی در زمینه پلیمری، و همچنین به وجود nano-CaCO3 در محل تماس الیاف چوب و پلیمر زمینه، نسبت داده شد.
متن کامل [PDF 555 kb]   (۷۴۵۳ دریافت)    

دریافت: 1391/4/3 | پذیرش: 1391/8/7 | انتشار: 1391/11/30

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.