دوره 14، شماره 10 - ( 10-1393 )                   جلد 14 شماره 10 صفحات 204-195 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Alibeigloo A, Alizadeh M. Static and free vibration analyses of functionally graded sandwich plates using three dimensional theory of elasticity. Modares Mechanical Engineering 2015; 14 (10) :195-204
URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-5028-fa.html
علی بیگلو اکبر، علیزاده محسن. تحلیل استاتیکی و ارتعاشات آزاد ورق ساندویچی مدرج تابعی با استفاده از تئوری الاستیسیته سه‌بعدی. مهندسی مکانیک مدرس. 1393; 14 (10) :195-204

URL: http://mme.modares.ac.ir/article-15-5028-fa.html


1- دانشیار دانشگاه تربیت مدرس
2- دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس
چکیده:   (5213 مشاهده)
در این پژوهش به بررسی رفتار استاتیکی و ارتعاشات آزاد ورق¬های ساندویچی مستطیلی متشکل از هسته مدرج تابعی و رویه¬های همگن و یا رویه¬های از جنس مواد مدرج تابعی و هسته همگن پرداخته شده است. در لایه مدرج تابعی، مواد در راستای ضخامت درجه¬بندی شده¬اند و از تابعیت توزیع توانی پیروی می¬کنند. ورق با شرایط مرزی تکیه¬گاه ساده تحت فشار با توزیع یکنواخت بر سطح فوقانی است. اساس حل مسئله بر پایه¬ی تئوری الاستیسیته¬ی سه بعدی بنا شده است. از ترکیب معادلات تعادل، تنش-کرنش و کرنش-جابجایی معادلات فضای حالت حاکم استخراج شده است. سپس با استفاده از بسط فوریه در راستاهای طولی و عرضی ورق که شرایط تکیه‌گاهی ساده را ارضاء می کند، بصورت تحلیلی حل شده است. از حل حاضر می توان برای اعتبار سنجی و صحه گذاری نتایج مربوط به اعمال فرضیات مربوط به تئوریهای دو بعدی استفاده نمود. سپس با مقایسه نتایج حاصل با نتایج مقاله¬های معتبر، صحت و دقت روش مذکور تأیید شده است. در نهایت تأثیر ضریب توانی، نسبت ضخامت لایه¬ها، نسبت ضخامت به طول و نسبت طول به عرض در رفتار ورق ساندویچی ارائه شده است.
متن کامل [PDF 628 kb]   (6088 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی کامل | موضوع مقاله: ارتعاشات|الاستیسیته و پلاستیسیته|تحلیل تنش
دریافت: 1392/10/21 | پذیرش: 1392/12/19 | انتشار: 1393/7/6

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.