جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای احمدی کیا
ارسلان مقصودی، ابراهیم افشاری، حسین احمدی کیا،
دوره ۱۳، شماره ۸ - ( ۸-۱۳۹۲ )
چکیده
در این مقاله، سیستم تغذیه سوخت آند پیل سوختی غشا پلیمری به وسیله اجکتور نازل همگرا، مطالعه شده است. این سیستم برای کاهش توان پارازیتی پیل، بازگشت دوباره سوخت و استفاده از انرژی پتانسیل فشاری مخزن سوخت بسیار موثر است. با انتخاب یک مدل تقارن محوری اجکتور، معادلات حاکم شامل: بقا جرم، ممنتم، انرژی و معادله حالت به روش عددی حل شده اند و تاثیر افت فشار گاز در کانال سوخت سمت آند، فشار عملکرد پیل سوختی و دمای عملکرد پیل بر عملکرد اجکتور بررسی شده است. نتایج نشان می دهد که با کاهش افت فشار پیل، عملکرد اجکتور بهبود یافته و حتی در فشار جریان اولیه پایین تر، افزایش عملکرد بهتر خواهد بود که این مزیت خوبی می باشد که در فشار پایین تر به بالاترین نسبت دبی جرمی جریان ثانویه به دبی جرمی جریان اولیه دست یابیم. با افزایش فشار و دمای کارکرد پیل نیز عملکرد اجکتور بهتر خواهد شد؛ هر چند که حساسیت عملکرد اجکتور به افزایش فشار کارکرد، بسیار بیشتر است. تاثیر نسبت قطر ناحیه اختلاط به قطر نازل نیز به عنوان یک پارامتر هندسی مهم بررسی شده است.
حسین عسکری زاده، حسین احمدی کیا،
دوره ۱۳، شماره ۱۳ - ( ويژهنامه اول ۱۳۹۲ )
چکیده
در این مقاله برای بررسی آسیب گرمایی در بافت پوستی که در معرض شار گرمایی گذرا قرار گرفته است، مدل های کلاسیک و تعمیم یافته تأخیر فاز دوگانه معادله انتقال حرارت بیولوژیکی استفاده شده اند. بررسی تحلیلی انتقال حرارت در بافت پوست، تحت شرایط مرزی شار گذرا فقط توسط مدل های سهموی پنز و هذلولوی موج گرمایی انجام شده است. در این مطالعه حل تحلیلی مدل تأخیر فاز دوگانه معادله انتقال حرارت در بافت پوستی که در معرض گرمایش گذرا قرار گرفته است با استفاده از روش تبدیل لاپلاس و تئوری وارونه سازی در فضای مختلط به دست آمده است. از آنجا که مدل کلاسیک تأخیر فاز دوگانه تحت شرایط خاصی به مدل های پنز و موج گرمایی تبدیل می شود، نتایج حاصل از این سه مدل در پیش بینی توزیع دما و آسیب گرمایی بافت پوست با هم مقایسه شده اند. اثر ضرایب تخلخل و ترکیب توأم اثرات خون و بافت روی آسیب گرمایی بافت بررسی شده و نتایج حاکی از آن هستند که افزایش این ضرایب به ترتیب افزایش و کاهش آسیب گرمایی را به دنبال دارد و تأثیر این ضرایب در عمق بافت به مراتب از تأثیرشان در سطح کمتر است.
شاهد تقیان دهاقانی، حسین احمدی کیا،
دوره ۱۶، شماره ۴ - ( ۴-۱۳۹۵ )
چکیده
برجهای خنککن تر ظرفیت خنککاری بالایی دارند. با این حال استفاده از برجهای خنککن تر به دلیل مصرف آب بالای آنها، در مناطق خشک و دچار بحران کمآبی معضلاتی را ایجاد میکند. در این پژوهش تبدیل برج خنککن تر واحد ۵ نیروگاه اسلامآباد اصفهان به برج دوگانه با چیدمان آب سری- هوا موازی بین دو قسمت تر و خشک، جهت کاهش مصرف آب بررسی گردیده است. برج خنککن دوگانه با چیدمان پیشنهادی حداقل تغییرات را در دیگر اجزای نیروگاه موجب میشود و هزینهی ساخت آن اندک است. برای برجهای تر و دوگانه دو سیستم متفاوت کنترل دبی هوا بررسی شده است. در سیستم اول دبی هوا از طریق تعیین تعداد فن در حال کار و در سیستم دوم دبی هوا به صورت بهینه با استفاده از فنهایی با فنآوری بالا کنترل میشود. نتایج نشان دادند که سیستم کنترل بهینهی دبی هوا به دلیل مصرف آب کمتر، توان مصرفی کمتر فنها و جلوگیری از نوسانهای ناگهانی دبی هوا و در نتیجه نرخ مصرف آب، نسبت به سیستم دیگر مناسبتر است. برای سنجش اعتبار نتایج شبیهسازی برج تر و مبدلهای هوا-خنک، به ترتیب از دادههای واقعی نیروگاه و نتایج نرمافزار HTFS استفاده گردید. با توجه به نتایج، میزان صرفهجویی سالانه در مصرف آب توسط تبدیل برج خنککن تر به برج خنککن دوگانه، در صورت استفاده از سیستم تعیین تعداد فن در حال کار و سیستم بهینهی کنترل دبی هوا به ترتیب حدود ۳۴۳۸۳۰ و ۳۴۸۷۱۸ متر مکعب به دست آمد.