جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای امین داور


دوره ۶، شماره ۱ - ( ۹- )
چکیده

در این مقاله روش جدیدی برای اصلاح ضریب انعکاس موج الکترومغناطیس برخورد کننده به دیوار ساختمان ها و موانع موجود در مسیر امواج موبایل، از طریق حل معادله غیرخطی ریکاتی پیشنهاد شده است. برای این منظور دیوارهای ساختمان ها به صورت لایه ای از جنس آجر و آهک - که ضریب دی الکتریک نسبی آنها تابعی از ضخامت دیوار است - فرض شده و برای سادگی محاسبات، پروفایلی برای آنها پیشرفت شده است. پس از تصحیح ضریب انعکاس، بر مبنای ضریب انعکاس جدید، یک مدل جدید انتشار بر پایه UTD (نظریه پراش یکنواخت هندسی) و GTD (نظریه پراش هندسی) برای مسیرهای پراش چندگانه در مخابرات موبایل سلولی پیشنهاد و افت پراش و همچنین افت مسیر برای یک ردیف از ساختمان ها با دو وجه غیرهمگن محاسبه شده است. نتایج به دست آمده برای دامنه و فاز ضریب انعکاس و همچنین افت پراش و افت مسیر به دست آمده در این مقاله، با نتایج اندازه گیری ها مقایسه شده است. این مقایسه، بیانگر مناسب بودن مدل پیشنهادی برای ضریب انعکاس و ضریب پراش است. بنابراین از مدل پیشنهاد نمی توان در محاسبه ضریب انعکاس در سیستم های موبایل، سیستم های ارتباطات شهری و رادار و همچنین محاسبه افت پراش بر اثر موانع موجود در مسیر یا افت انتشار استفاده کرد و این ضریب انعکاس اصلاح شده به طور مستقیم می تواند در تخمین قدرت سیگنال چند متغیره، افت پراش و محاسبه تاخیر در الگوریتم ردگیری پرتو مورد استفاده در مخابرات موبایل، رادار و خط رادیویی، استفاده شود.

دوره ۹، شماره ۱ - ( ۱۲- )
چکیده

در این مقاله، بررسی آماری پارامترهای هدف در رادارهای پلاریمتری سنجش از دور، از جمله سازوکار پراکندگی و بی‌نظمی، استخراج و شبیه‌سازی شده است. برای این منظور، روش آنالیز برداری با استفاده از روش تجزیه هدف برای محاسبه بردارها و مقادیر ویژه اهداف و همچنین میزان احتمال هر یک از آنها برای ماتریس همدوسی۱ و کوواریانس هدف مورد استفاده قرار گرفته است. علاوه بر این، پارامترهای سازوکار پراکندگی و بی‌نظمی برای اهداف شبه کروی و سطوح ناصاف شبیه‌سازی شده است. در این روش، توزیع آماری اندازه قطر قطره‌های باران، به‌عنوان اهداف شبه کروی، به‌کار رفته است. نتایج شبیه‌سازی برای توزیع‌های مختلف استخراج شده و با داده‌های راداری سازمان فضایی اروپا مقایسه شده است.
امیراشکان مختاری، عبدالرضا اوحدی، حمیدرضا امین داور،
دوره ۱۵، شماره ۴ - ( ۴-۱۳۹۴ )
چکیده

یکی از مهم‌ترین مسائل در زمینه‌ی پایش سلامت سازه و تست غیر مخرب، به دست آوردن ویژگی‌هایی از عیب‌های موجود در سازه از جمله شکل ناحیه‌ی معیوب می‌باشد. برای دستیابی به شکل عیب، از روش‌های موجود در توموگرافی استفاده می‌شود. پیش از این، از دو روش کلی بازسازی جبری و روش مبتنی بر تبدیل استفاده شده است که در آنها معایبی از جمله حساسیت به ناقص بودن اطلاعات، عدم قابلیت نصب سیستم پایشگر بر روی سازه و یا دقت پایین تصویر مشاهده می‌شود. در پژوهش حاضر، روش نوینی برای به دست آوردن شکل ناحیه‌ی معیوب در ورق با استفاده از مبانی بازسازی چندضلعی در توموگرافی از طریق تبدیل رادن معرفی شده است. در این روش ناحیه‌ی معیوب با یک چند ضلعی که تعداد ضلع‌های آن به دلخواه انتخاب می‌شود تقریب زده می‌شود و هدف یافتن رئوس این چند ضلعی می‌باشد. برای سنجش درستی و توانایی روش، ورقی آلومینیومی همراه با سوراخی به شکل مثلث به عنوان عیب در نرم‌افزار مدل شد. سپس با استفاده از آرایه‌هایی متشکل از مبدل‌های پیزوالکتریک که روی ورق نصب می‌شوند اقدام به فرستادن پرتوهایی از موج هدایت شده‌ی لمب در تعداد محدودی زاویه به سمت ناحیه‌ی معیوب گردید و در نهایب با پردازش سیگنال‌های بازتابی، رئوس چند ضلعی مورد نظر به دست آمد و نتایج به دست آمده کارامدی این روش را تایید نمود.

صفحه ۱ از ۱