جستجو در مقالات منتشر شده


۸ نتیجه برای امین فر

حبیب امین فر، نیر رزم آرا،
دوره ۱۳، شماره ۶ - ( ۶-۱۳۹۲ )
چکیده

در مقاله حاضر، شبیه سازی دینامیک مولکولی جریان پوآزی حاوی آرگون مایع درون یک نانوکانال با اعمال نیروی خارجی روی ذرات سیال، با استفاده از تابع پتانسیل های مختلف انجام شده است. برای محاسبه برهم کنش های بین اتم ها از سه مدل تابع پتانسیل لنارد-جونز مختلف، استفاده شده است. مدل های پتانسیل های بین مولکولی مدل شده عبارتند از: پتانسیل لنارد-جونز ۶-۱۲، پتانسیل لنارد-جونز ۶-۹، پتانسیل لنارد-جونز هموار. انرژی پتانسیل پروفیل های چگالی و سرعت در داخل کانال استخراج و بررسی شده اند. نتایج حاصله نشان می دهند که مشخصات و رفتار هیدرودینامیکی جریان به نوع تابع پتانسیل برهم کنش وابسته بوده و پیش بینی های پروفیل سرعت برای مدل پتانسیل لنارد-جونز ۶-۹ بیشتر از پتانسیل های لنارد-جونز ۶-۱۲ و لنارد-جونز هموار می باشد. همچنین، در شرایط یکسان با اعمال مدل تابع پتانسیل لنارد-جونز ۶-۹، سیستم شبیه سازی دیرتر به تعادل می رسد که این امر موجب افزایش زمان محاسبات می شود. نتایج حاصل از این تحقیق، تاثیر مدل نیروی برهم کنش بین مولکولی را در تحلیل و فهم جریان های با مقیاس نانو نشان می دهد.
حبیب امین فر، محمد نصیری، مرضیه خضرلو،
دوره ۱۵، شماره ۹ - ( ۹-۱۳۹۴ )
چکیده

در این مطالعه آنتروپی تولیدی ناشی از جابجایی ترکیبی نانوسیال آب- Al۲O۳ در یک کانال عمودی با دیواره‌های سینوسی تحت میدان مغناطیسی ثابت و یکنواخت به صورت عددی بررسی شده است. در این کار تاثیر پارامترهایی نظیر،کسر حجمی نانوذرات، دامنه‌ی موج سینوسی، عدد بی‌بعد رینولدز، عدد بی‌بعد گراشف و عدد بی‌بعد هارتمن مورد مطالعه قرار گرفت. این مطالعه با فرض جریان آرام، پایا و غیرقابل تراکم و خواص ترموفیزیکی ثابت برای نانوسیال انجام گرفته است. برای محاسبه تغییرات چگالی ناشی از نیروی شناوری از تقریب بوزینسک و برای شبیه سازی جریان از روش حجم محدود و مدل مخلوط دو فازی استفاده شده است. نتایج نشان می‌دهند که افزودن نانوذره به سیال پایه، موجب افزایش آنتروپی تولیدی ناشی از انتقال حرارت و آنتروپی جریانی می‌شود. آنتروپی تولیدی ناشی از انتقال حرارت با افزایش عدد رینولدز، کاهش و با افزایش عدد گراشف، افزایش می‌یابد، در حالیکه عکس این روند برای آنتروپی تولیدی ناشی از ویسکوزیته مشاهده می‌شود. بررسی اثرات شدت میدان مغناطیسی اعمال شده نشان داد که با افزایش شدت میدان مغناطیسی، آنتروپی تولیدی ناشی از انتقال حرارت، ابتدا افزایش و سپس کاهش می‌یابد. آنتروپی جریانی نیز با اعمال میدان مغناطیسی کاهش پیدا می‌کند. همچنین نتایج نشان داد که برای تمامی شدت میدان‌های مغناطیسی بررسی شده، موج‌دار کردن کانال، آنتروپی تولید شده را کاهش می‌دهد.
کوروش جواهرده، مهدی امین فرد، محمد ذوقی،
دوره ۱۶، شماره ۱۳ - ( ويژه‌نامه مقالات کنفرانس ۱۳۹۵ )
چکیده


رضا گلداران، محمدعلی لطف الهی یقین، محمدحسین امین فر، آحمت تورر،
دوره ۱۷، شماره ۲ - ( ۲-۱۳۹۶ )
چکیده

شکست ناگهانی و فاجعه‌بار در اثر خوردگی پدیده بسیار معمول در لوله‌های بتنی پیش‌تنیده بوده که در کشور ایران نیز بوقوع می‌پیوندد. رفتارسنجی سلامت سازه‌ها، شناسایی و تشخیص زود‌هنگام با استفاده از حسگرهای فعال تعبیه شده درجا در مراحل اولیه خوردگی یکی از نکات مهم حیاتی برای جلوگیری از آسیب‌های جدی می‌باشد که در این میان روش نشر فراصوتی می‌تواند به عنوان یک تست غیرمخرب در سازه‌های بتنی به‌کار گرفته شده ولی به دلیل پدیده خوردگی و به تبع آن ترک در بتن و تغییر مشخصات مصالح یک چالش جدی در اندازه‌گیری به روش نشر فراصوتی وجود داشته که ناشی از تاثیر میکروترک‌ها روی دامنه سیگنال‌های امواج فراصوتی می‌باشد. در این تحقیق یک لوله بتنی
پیش‌تنیده که در آزمایشگاه دانشکده سازه دانشگاه میدل ‌ایست ساخته شده تحت اثر خوردگی تسریع شده قرار گرفته سپس تضعیف دامنه، مسیر انتشار امواج و پارامتر فرکانسی قبل و بعد از خوردگی با استفاده از منبع نشر سوو- نیلسن مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج آزمایشگاهی نشان دهنده آن است که با توجه به اینکه دامنه و مسیر انتشار امواج قبل و بعد از خوردگی دچار تغییرات قابل توجهی نشده و قابل صرف نظر می‌باشد روش نشر فراصوتی می‌تواند بعنوان روشی دقیق برای ارزیابی خوردگی در اینگونه سازه‌ها به‌کار رفته که مورد بحث قرار گرفته است.
رضا گلداران، محمد علی لطف اللهی یقین، محمدحسین امین فر، آحمت تورر،
دوره ۱۷، شماره ۸ - ( ۸-۱۳۹۶ )
چکیده

عمده ترین نقاط ضعف لوله های بتنی پیش تنیده خوردگی میلگردهای دورپیچ بوده که در صورت عدم تشخیص به موقع موجب خرابی و شکست ناگهانی گشته و خسارت های فاجعه باری را به دنبال خواهد داشت. در حال حاضر این نوع لوله ها در کشور ایران تولید و به کار گرفته می شوند که پدیده شکست ناشی از خوردگی نیز تجربه شده است. در کار آزمایشگاهی حاضر از پایش بوسیله نشر آوایی برای ارزیابی خوردگی استفاده شده است. یک نمونه آزمایشگاهی لوله بتنی پیش تنیده نزدیک به مقیاس واقعی در آزمایشگاه دانشکده سازه دانشگاه میدل ایست ساخته شده و تحت بارگذاری ناشی از فشار آب داخل لوله قرار گرفته سپس خوردگی تسریع شده به نمونه اعمال و سیگنال های فراصوتی حاصله در طول زمان خوردگی با استفاده از حس گرهای پیزوالکتریک ثبت گردیده است. نمونه در طول آزمایش چندین بار تحت تر و خشک شدن قرار گرفته که نرخ فشار داخل لوله به منظور شناسایی خوردگی در حالت های تر و خشک در حال نوسان بوده و اثر کایزر نیز در حالت های مختلف بررسی گردیده است. نتایج آزمایشگاهی حاصله نشان دهنده آن است لحظه ای که در طول زمان خوردگی فشار داخل لوله به بیش از فشار کاری لوله افزایش داده می شود تغییرات قابل توجهی در برخی پارامترهای نشر آوایی به وجود آمده که با استفاده از آن ها می توان پدیده خوردگی و خرابی را شناسایی کرد.
سجاد آهنگرزنوزی، حبیب اله صفرزاده، حبیب امین فر، موسی محمدپورفرد،
دوره ۱۷، شماره ۱۱ - ( ۱۱-۱۳۹۶ )
چکیده

در این مقاله به مدل‌سازی عددی جریان فروسیال جاری در یک سیکل خنک‌کاری بسته پرداخته شده است که فاقد هرگونه پمپ مکانیکی می باشد. جریان فروسیال از طریق اعمال میدان مغناطیسی غیر یکنواخت و با استفاده از خاصیت ترمومفناطیسی در سیکل بسته شارش خواهد یافت. فروسیال مربوطه شامل آب و اکسید آهن با کسرهای حجمی مختلف نانوذرات بوده و قطر نانوذرات برابر ۱۳nm در نظر گرفته شده است. برای مدل سازی جریان از مدل دوفازی مخلوط و روش حجم کنترل استفاده شده است. برای اعمال میدان مغناطیسی از یک سیملوله الکترومغناطیسی استفاده شده است و به مدل سازی پایا و همچنین گذرای جریان ایجاد شده در سیکل خنک کاری از لحظه صفر (فروسیال به صورت ساکن در داخل سیکل) پرداخته شده است. نتایج نشان می‌دهد که با اعمال میدان مغناطیسی و همچنین بهره گیری از ویژگی وابسته بودن مغناطیس پذیری به دما (اثر ترمومغناطیس) می‌توان باعث بوجود آمدن جریان در سیکل خنک کاری شد به طوری که با افزایش توان منبع ایجاد کننده گرما (گرمکن) در سیکل، مقدار دبی جریان در داخل سیکل افزایش می یابد. همچنین نتایج نشان می‌دهد که برای منبع سرد (منبع دفع کننده گرما) با دمای ثابت بالاتر، دبی جریان بیشتری در سیکل خنک‌کاری خواهیم داشت. علاوه بر این، برای فروسیال با کسر حجمی نانوذرات بالاتر، دبی جریان بوجود آمده در سیکل خنک‌کاری بیشتر خواهد بود. می‌توان از این سیکل خنک‌کاری جهت خنک‌کاری سیستم های الکترونیکی استفاده نمود.
مجید دامادی پور، رضا تاری نژاد، محمد حسین امین فر،
دوره ۱۸، شماره ۷ - ( ۸-۱۳۹۷ )
چکیده

در سال‌های اخیر، رویکرد جدیدی تحت عنوان تحلیل مودال عملیاتی مبتنی بر انتقال‌پذیری مطرح شده است که یک راهکار مؤثر در زمینه شناسایی سیستم می‌باشد. این روش جدید قادر به شناسایی پارامترهای مودال سیستم‌های سازه‌ای مبتنی بر توابع انتقال‌پذیری می‌باشد که در آن، بر خلاف روش‌های مرسوم تحلیل مودال عملیاتی، هیچ فرض محدود کننده‌ای در مورد تحریکات ورودی وجود ندارد. در این مقاله، فرم مؤثری از انتقال‌پذیری تحت عنوان انتقال‌پذیری چگالی طیف توان، به منظور شناسایی مشخصات دینامیکی یک سیستم ۵ درجه آزادی بکار گرفته شده است. این سیستم دینامیکی که با استفاده از سیمولینک متلب مدلسازی شده است، تحت تحریک زلزله‌های مختلف از قبیل السنترو، نورتریج و لوما پرییتا قرار گرفته و نویز سفید گاوسی نیز، با نسبت‌های مختلف سیگنال به نویز، به پاسخ‌های آن اضافه شده است. پارامترهای مودال (فرکانس‌های طبیعی و اشکال مودی) این مدل عددی مبتنی بر مقادیر و بردارهای تکین بدست آمده از تجزیه مقدار تکین ماتریس انتقال‌پذیری چگالی طیف توان محاسبه و استخراج شده‌اند. این ماتریس، بر خلاف ماتریس انتقال‌پذیری طیف فوریه، می‌تواند بر اساس خروجی‌های انتقالی بدست آمده از فقط یک شرط بارگذاری ایجاد شود، از این رو نیازی به استفاده از خروجی‌های چندین شرط بارگذاری نیست، به طوریکه صرفاً با یک آزمایش دینامیکی می‌توان به شناسایی خصوصیات دینامیکی پرداخت. در این تحقیق، نتایج شناسایی مودال از طریق مقایسه با مقادیر بدست آمده از حل دقیق سیستم ارزیابی شده است. این مقایسه نشان می‌دهد که پارامترهای مودال مستخرج از پاسخ‌های سیستم با سطوح مختلف نویز، از تطابق خوبی با مقادیر دقیق برخوردار می‌باشند.
مجید دامادی پور، رضا تاری نژاد، محمد حسین امین فر،
دوره ۱۸، شماره ۹ - ( ۱۰-۱۳۹۷ )
چکیده

اخیراً به منظور شناسایی مشخصات دینامیکی سیستم‌های سازه‌ای، رویکرد جدیدی تحت عنوان تحلیل مودال عملیاتی مبتنی بر انتقال‌پذیری (TOMA) ارائه شده است که پارامترهای مودال سازه‌ها را با استفاده از مفهوم انتقال‌پذیری تعیین می‌کند. در رویکرد TOMA، بر خلاف روش‌های OMA که از فرض ورودی نویز سفید بهره می‌برند، هیچ فرض محدودکننده‌ای برای تحریکات ورودی در نظر گرفته نمی‌شود و پارامترهای مودال سیستم‌های سازه‌ای مبتنی بر ویژگی‌های ماتریس انتقال‌پذیری استخراج می‌گردند. روش‌های انتقال‌پذیری نیز همانند سایر روش‌های حوزه فرکانس، در شناسایی مقادیر میرایی سیستم نتایج چندان قابل قبولی ارائه نمی‌دهند. از این رو در مقاله حاضر یک روش ترکیبی جدید تحت عنوان انتقال‌پذیری طیف فوریه-تبدیل موجک (FST-WT) پیشنهاد شده است که علاوه بر تعیین فرکانس‌های طبیعی و اشکال مودی سیستم، به شناسایی دقیق مقادیر میرایی مبتنی بر ویژگی‌های تبدیل موجک نیز می‌پردازد. در این تحقیق، قابلیت روش FST-WT در شناسایی و استخراج پارامترهای مودال یک سیستم ۵ درجه آزادی تحت ارتعاش آزاد، با استفاده از پاسخ‌های بدست آمده از مدل سیمولینک متلب مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور فرکانس‌ها و اشکال مودی به ترتیب از عکس مقدار تکین دوم و اولین بردار تکین چپ ماتریس انتقال‌پذیری استخراج شده و مقادیر میرایی نیز با استفاده از سیگنال‌های تک فرکانسی (ضرایب موجک) بدست آمده از تبدیل موجک، مبتنی بر معیار آنتروپی حداقل شانون تعیین گردیده‌اند. مقایسه نتایج شناسایی تطابق خوبی را با مقادیر دقیق نشان می‌دهد.

صفحه ۱ از ۱