جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای انفرادی
دوره ۱۵، شماره ۸۴ - ( ۱۱-۱۳۹۷ )
چکیده
مرحله رسیدگی میوه زیتون یکی از عوامل مؤثر بر کیفیت روغن زیتون میباشد، بنابراین هدف این مطالعه تعیین اثر رسیدگی زیتون بر برخی پارامترهای کیفی روغن دو رقم مختلف زیتون (ماری با اسیداولئیک بالا و شنگه با اسید اولئیک پایین)برای پیدا کردن بهترین زمان برداشت می باشد. بدین منظور از هر دو رقم در زمان ۹۰روز پس از گلدهی تا رسیدگی کامل میوه (۱۸۰روز پس از گلدهی) در سه مرحله نمونه برداری انجام شد. برخی ویژگی های روغن زیتون شامل ترکیبات اسیدهای چرب(%)،میزان فنل کل، اسیدهای فنلی، تلخی و فعالیت آنتی اکسیدانی به روش DPPH مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد بجز میزان استئاریک اسید ، اولئیک اسید، ∑MUFA و ∑USFA/∑SFA که در رقم ماری بیشتر از رقم شنگه بود، میزان بقیه فاکتورهای مورد بررسی در رقم شنگه بیشتر از رقم ماری بود. در هر دو رقم، میزان پالمتیک اسید، لینولئیک اسید، ،COX Value، ∑SFAو ∑PUFA در روز ۱۲۰ پس از گلدهی در کمترین میزان خود بود؛ و در بقیه فاکتورهای هر دو رقم در زمان ۱۲۰ روز پس از گلدهی دارای بالاترین مقدار بوده و پس از آن کاهش مشاهده شد. طبق نتایج بهدست آمده، روز ۱۲۰ روز پس از گلدهی میتواند بعنوان بهترین زمان برای برداشت هر دو رقم ، انتخاب شد.
سید نادر نبوی، علیرضا اکبرزاده، جواد انفرادی،
دوره ۱۷، شماره ۶ - ( ۶-۱۳۹۶ )
چکیده
رباتهای موازی شش درجه آزادی به طور گسترده در شبیهسازها مورد استفاده قرار میگیرند. گسترش بکارگیری رباتهای شبیهساز برای انواع گوناگون وسایل نقلیه، امکان آموزشهای پیشرفته را با امنیت بالا در زمان کم و هزینههای پایینتر فراهم نموده است. غالباً از ربات استوارت با ساختار ۶-UPS به دلیل صلبیت بالا، بزرگ بودن فضای کاری و قابلیت حمل بار بالا به عنوان شبیهساز حرکت استفاده میگردد. وجود مفصل کشویی با بار و اینرسی زیاد بین صفحه ثابت و متحرک سبب پایین آمدن راندمان این مکانیزم میشود. ربات با ساختار ۶-PUS به علت قرارگرفتن عملگرهای فعال بر روی زمین، میتواند جایگزین مناسبی برای ربات استوارت باشد و در کاهش نیروها و همچنین هزینه آن بسیار موثر واقع شود. در این مقاله، تحلیل سینماتیک و دینامیک معکوس ربات ۶-PUS با پیکربندی جامع با استفاده از روش نیوتن- اویلر ارائه شده است. صحت مدل تئوری دینامیک ربات با استفاده از نرمافزارهای تحلیل حرکت بررسی شده است. با حذف عبارات مربوط به جرم و اینرسی لینکهای ربات، مدل دینامیک ساده شده ربات ۶-PUS تهیه شده است. دقت مدل ساده شده به ازای نسبتهای مختلف جرم و اینرسی بار به لینک، ارزیابی شده است. مدل ساده شده دینامیک به منظور بهبود راندمان محاسباتی حل دینامیک معکوس استفاده میشود.
محمدهادی انفرادی، محمدرضا قاسمی، ناصر شابختی،
دوره ۲۰، شماره ۱ - ( دی ۱۳۹۸ )
چکیده
عمر مفید و سلامت سکوهای دریایی ثابت فولادی متاثر از میزان ارتعاشات دائمی وارده توسط نیروهای ناشی از وزش باد و برخورد امواج دریا است. حرکتهای رفت و برگشتی سکو و عرشه روی آن، خستگی سازه و اتصالات را به همراه داشته و باعث اختلال در عملکرد تجهیزات، تاسیسات حفاری و همچنین بهرهبرداری از سکو میشود. بنابراین، هدف اصلی این تحقیق کنترل ارتعاشات سکوی دریایی ثابت فولادی با استفاده از میراگرهای آلیاژ حافظهدار است. آلیاژهای حافظهدار دارای دو ویژگی حافظهداری و فوق ارتجاعی بوده و به عنوان میراگر گزینه بسیار مناسبی محسوب میشوند. در این نوع آلیاژها، تبدیلات ساختاری کریستالها از فاز آستنیت به فاز مارتنزیت و برعکس، با اتلاف و استهلاک انرژی همراه است. در این تحقیق یک سکوی دریایی مجهز به میراگرهای آلیاژ حافظهدار، به ارتفاع ۹۰متر و در آبی به عمق ۸۰متر، بهصورت سیستم چندین درجه آزادی جرم متمرکز مدلسازی شده و تحت تاریخچه زمانی بار امواج دریا تحلیل شده است. برای حل دستگاه معادله دیفرانسیل حاکم بر ارتعاش سیستم و مدلسازی رفتار چرخهای آلیاژ حافظهدار، به ترتیب از روش انتگرالگیری مستقیم و مدل چرخهای ایدهآل چندخطی استفاده شده است. مقایسه پاسخهای دینامیکی سکو در دو حالت "با" و "بدون" میراگر آلیاژ حافظهدار، ۴۲% کاهش تغییر مکان عرشه، ۶۲% کاهش شتاب عرشه و همچنین ۳۲% کاهش نیروی برشی تراز پایه سکو را نشان داده است.