جستجو در مقالات منتشر شده
۴ نتیجه برای حسینی کر
سید علی حسینی کرد خیلی، سجاد حاجی رضایی، سید حسن مومنی ماسوله،
دوره ۱۵، شماره ۱۲ - ( ۱۱-۱۳۹۴ )
چکیده
در پژوهشهایی که تاکنون در زمینه آنالیز مودال صورت گرفته، توجه کمتری به روشهای حوزه زمان شده است. همچنین تاکنون روشهای مربوط به این دسته با یکدیگر مقایسه نشدهاند. در این پژوهش مقایسهای بین سه روش مطرح چندورودی- چندخروجی در حوزه زمان برای دو حالت آنالیز مودال آزمایشگاهی و عملیاتی صورت گرفته است. بدین ترتیب خواص مودال سازه هم از دادههای مستقیم پاسخ زمانی ضربه و هم از دادههای بدست آمده از تابع همبستگی دادههای زمانی تحریک اتفاقی استخراج شده است. برای انجام این مقایسهها، در دو حالت سیستم گسسته (جرم و فنر) و سیستم پیوسته (تیر) ابتدا پارامترهای موثر در دقت خواص مودال استخراج شده تعیین شده است. همچنین حساسیت هر سه روش مذکور، نسبت به پارامترهای موثر سنجیده شده است به طوری به ازای چند مقدار مختلف از هر کدام از پارامترها، دقت جوابهای به دست آمده برای سیستم گسسته مورد بررسی قرار گرفته است. در پایان مقایسهای بین نتایج بدست آمده صورت گرفته و کارایی هر کدام از روشها مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج بدست آمده بیانگر آنست که یکی از روشها برای هر دو حالت آنالیز مودال آزمایشگاهی و عملیاتی، دقیقتر و قابل اعتمادتر است و این روش حساسیت کمتری نسبت به پارامترهای تاثیر گذار دارد. لذا استفاده از این روش برای شناسایی مودال سازهها در فعالیتهای مهندسی مبتنی بر دادههای عملیاتی پیشنهاد میگردد.
سید علی حسینی کردخیلی، حسین محمد نوازی، سیدحسن مومنی ماسوله،
دوره ۱۶، شماره ۱۲ - ( ۱۲-۱۳۹۵ )
چکیده
تجزیه مود تجربی یکی از روشهای نوین برای تجزیه سیگنال به مؤلفههای تشکیل دهنده خود است. ویژگی اصلی این روش، قابلیت اجرا برای تمامی انواع سیگنال اعم از ناایستا و غیرخطی است. وجود منابع خطای متعدد از قبیل خطای ناشی از معیار توقف، اثرات لبهها، تابع درونیابی و غیره باعث شده تا فعالیتهایی در جهت رفع و یا کاهش اثرات آنها انجام گیرد. در این پژوهش خطای اثرات لبهها مورد توجه قرار گرفته که روشهای متعددی عمدتاً بر مبنای تقارن و یا شیوههای مشابه برای کاهش اثر این خطا ارائه شده است. در این مقاله روشی تلفیقی ارائه شده که با تعریف مدل AR برای قسمت کوچکی از لبهها، ادامه پوشهای بیشینه و کمینه سیگنال را پیشبینی کرده و تعدادی از مودهای ذاتی اولیه بدست میآید. برای ادامه الگوریتم غربالگری که تعداد دادههای اکسترمم برای تشکیل مدل AR کافی نباشد، روشهای مبتنی بر تقارن به کار گرفته میشود. در نهایت، در قالب چند مثال نشان داده شده است که روش ارائه شده نتایج دقیقتری نسبت به روشهای مبتنی بر تقارن دارد. برای واقعیتر شدن مثالهای مورد بررسی، حالتهای بدون نویز و با نویز هر دو لحاظ شدهاند.
سید حسن مؤمنی ماسوله، محسن وثافتی جوان، سید علی حسینی کردخیلی،
دوره ۱۹، شماره ۷ - ( تیر ۱۳۹۸ )
چکیده
تجزیه مود تجربی یکی از روشهای نوین برای تجزیه سیگنال به مولفههای تشکیلدهنده خود است. وجود منابع خطای متعدد باعث شده تا فعالیتهایی برای رفع یا کاهش اثرات آنها انجام گیرد. در این پژوهش، به یکی از مشکلات عمده روش تجزیه مود تجربی برای تفکیک سیگنالهای آلوده به نویز یعنی مشکل آمیختگی مودها و حذف نویز پرداخته شده است. برای حل این مشکل، از روش تجزیه مود تجربی با باند محدود استفاده شده است که ضمن افزایش قابلیتهای تجزیه مود تجربی با باند محدود از سرعت پردازش بسیار بالایی برخوردار است و بهخوبی از آمیختگی مودها جلوگیری میکند. همچنین از بین روشهای موجود، ترکیب مناسبی از روش خواص استخراج خواص لحظهای و نرمالسازی سیگنال با ذکر یک مثال ارایه شده است. برای بررسی کارآیی روش تجزیه مود تجربی با باند محدود با استفاده از روش بهینه استخراج خواص لحظهای، دادههای تجربی یک یاتاقان معیوب مورد بررسی قرار گرفته و خواص لحظهای نتایج روش تجزیه مود تجربی و روش تجزیه مود تجربی با باند محدود استخراج شده است. با استفاده از معیار ضریب تغییرات، مشخصاً نشان داده شده است که روش تجزیه مود تجربی با باند محدود قدرت تفکیک بالاتر و نتایج بهتری را نسبت به روش تجزیه مود تجربی بههمراه دارد. همچنین با استفاده از اطلاعات مربوط به تفکیک نویز سفید به روش تجزیه مود تجربی، کیفیت جداسازی نویز از دادههای اصلی بررسی شده است که نشان از تفکیک بهتر نتایج روش تجزیه مود تجربی با باند محدود دارد.
جاسم میراحمدی، سیدهادی حسینی کر، محمد صدیقی،
دوره ۱۹، شماره ۹ - ( شهریور ۱۳۹۸ )
چکیده
در این مقاله یک روش نوین تغییر شکل پلاستیک شدید لوله تحت عنوان فرآیند اصطکاکی اصلاحشده تغییر شکل پلاستیک شدید لوله برای تولید لولههایی با ساختار بسیار ریز و خواص مکانیکی مطلوب ارائه شده است. بدین ترتیب با استفاده از چرخش قالب و تغذیه لوله درون کانال انحنادار با تبدیل توان اصطکاک به گرمای ورودی، دما در منطقه تغییر شکل افزایش یافته و باعث ایجاد کرنشهای ترکیبی شدید و کاهش نیروی فشاری شده است. آزمایشهای تجربی برای بررسی امکانپذیری فرآیند روی لولههای برنجی تکرار شد و پارامترهای بهینه برای انجام فرآیند به دست آمد. مقدار پارامترهای بهینه برای سرعت دورانی ۷۱۰دور بر دقیقه و برای نرخ پیشروی ۰۸/۰میلیمتر بر دور انتخاب شد. بررسی میکروساختار نمونههای فرآوریشده کاهش چشمگیر اندازه دانه از مقدار اولیه ۷۶میکرومتر تا ۹ و ۷میکرومتر به ترتیب در راستاهای طولی و محیطی را نشان داده است. استحکام نمونههای فرآوریشده در راستاهای محیطی و طولی از مقدار اولیه ۱۶۰مگاپاسکال بهترتیب تا مقادیر ۲۰۲ و ۳۲۵مگاپاسکال افزایش یافتند. همچنین سختی از مقدار اولیه ۴۸ تا مقدار ۷۲ویکرز افزایش داشته است.