۱۰ نتیجه برای خسروان
دوره ۱، شماره ۱ - ( شماره ۱- ۱۳۹۰ )
چکیده
براساس دیدگاه مبتنی بر منابع، قابلیت های سیستم های اطلاعاتی شرکت ها شامل سه دسته قابلیت های داخل به خارج، قابلیت های خارج به داخل و قابلیت های پوشا است. بررسی ها نشان می دهد که این قابلیت ها، توانایی شرکت ها برای ارائه عملکردی بهتر را ارتقا می بخشد و برخورداری آن ها را از موقعیت رقابتی فراهم می کند. با توجه به اهمیت نقش های مختلف این قابلیت ها در عملکرد شرکت ها، همواره این سؤال مطرح است که کدامیک از این قابلیت ها بر موفقیت عملکرد شرکت ها مؤثرند. این پژوهش بر آن است تا با استفاده از تکنیک فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی ((FAHP، رابطه میان این قابلیت ها و عملکرد شرکت ها را مورد تجزیه و تحلیل علمی قرار دهد. به دلیل تعدد شاخص ها، چندگانگی قابلیت ها، پیچیدگی تصمیم گیری ها، برخورد مناسب و علمی با ابهام و عدم اطمینان ذاتی این گونه بررسی ها از روش FAHP بهره گرفته اند. نتایج بررسی ها نشان می دهد که از میان شاخص های مختلف، بازده فروش و بهای تمام شده کالای فروش رفته به عنوان معیارهای کلیدی عملکرد شرکت بوده و از میان سه نوع قابلیت های سیستم های اطلاعاتی، قابلیت¬های سیستم-های اطلاعاتی داخل به خارج محرک مهم تری برای بهبود عملکرد شرکت می باشد. از این رو، قابلیت های داخلی شرکت در پاسخ به بازار، نسبت به قابلیت های خارجی یا برونگرا از اهمیت بیشتری در جهت ارتقای عملکرد شرکت ها برخوردار می باشند.
دوره ۲، شماره ۴ - ( ۱۲-۱۳۹۱ )
چکیده
با ظهور اقتصاد رقابتى مفاهیمى چون مشتریگرایی، مشترىمدارى و کسب رضایت مشترى، پایه و اساس کسبوکار تلقى شده و سازمانى که به آن بىتوجه باشد از صحنه بازار حذف مىشود.
در پژوهش حاضر، هدف بر این است تا ضمن معرفی شاخصهای بازاریابی درونی ومشتریگرایی، رابطه بین بازاریابی درونی و مشتریگرایی در شعب بانک ملی استان مازندران به عنوان یک بنگاه مالی- خدماتی مورد سنجش قرار گیرد. تحقیـق حاضر از لحاظ روش، تحقیقی پیمایشی و از لحاظ هدف، تحقیقی کاربردی است. جامعه مورد بررسی تمام کارکنان شعب بانک ملی استان مازندران میباشند. در این تحقیق از روش نمونهگیری طبقهای برای انتخاب نمونه استفاده شده است. نتایج حاصل از بررسی دادهها و آزمون فرضیهها بیان چشمانداز سازمان بر مشتریگرایی کارکنان تأثیر معناداری ندارد، برنامههای بهبود مهارت کارکنان بر مشتریگرایی آنان تأثیر معناداری دارد. همچنین برنامههای تشویقی و پاداش بر مشتریگرایی آنان تأثیر معناداری دارد.
واژههای کلیدی: بازاریابی درونی، مشتری گرایی، توسعه و بهبود، پاداش، شعب بانک ملی استان مازندران.
دوره ۱۳، شماره ۵۲ - ( ۳-۱۳۹۵ )
چکیده
چکیده هدف این تحقیق بررسی نگرش مصرفکنندگان نسبت به کشاورزی ارگانیک میباشد. این تحقیق کاربردی و از نوع توصیفی –همبستگی بود که با انجام یک پیمایش انجام شده است. جامعه آماری مورد نظر مصرفکنندگان محصولات کشاورزی استان البرز بود. حجم نمونهها با استفاده فرمول کوکران تعیین شدند (n=۲۵۰). روش نمونهگیری هم تصادفی طبقهای با انتساب متناسب بود. ابزار اصلی جمعآوری اطلاعات پرسشنامه محققساخته بود. روایی پرسشنامهها توسط پانلی از اساتید دانشگاه و کارشناسان جهاد کشاورزی استان البرز مورد بررسی و تأیید قرار گرفت. پایایی پرسشنامهها از طریق انجام پیشآزمون و محاسبه آلفای کرونباخ برآورد گردید (۷۶/۰) که بیانگر مناسب بودن ابزار تحقیق بود. تحلیل دادهها با استفاده از بسته نرم افزار SPSS انجام شده است. یافتههای تحقیق نشان داد که بین عوامل مورد نیاز در بهکارگیری کشاورزی ارگانیک، در دو گروه تحصیلی (فوق دیپلم و کمتر و لیسانس و بالاتر) تفاوت معنیداری در سطح ۵ درصد وجود داشت. همچنین بین دو متغییر موانع مصرف و عوامل مؤثر بر بهکارگیری کشاورزی ارگانیک با نگرش مصرفکنندگان همبستگی مثبت و معنیداری وجود داشت.
دوره ۱۳، شماره ۵۳ - ( ۴-۱۳۹۵ )
چکیده
چکیده هدف این تحقیق تحلیل مؤلفههای رفتار مصرفکنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی بود. این تحقیق به روش پیمایشی انجام شد و از نوع مطالعات، توصیفی ـ همبستگی است. جامعه آماری تحقیق، مصرفکنندگان مواد غذایی در شهر تهران بودند که از این تعداد ۳۸۴ نفر با استفاده از جدول کرجسی و مورگان به روش طبقهای تصادفی با انتساب متناسب به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. ابزار تحقیق، پرسشنامه محققساخته بود که روایی محتوایی و ظاهری آن توسط پانلی از اساتید و دانشجویان دکتری دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس، مورد تأیید قرار گرفت. مقدار پایایی (آلفای کرونباخ) پرسشنامه پس از انجام آزمون پیشآهنگ ۸۶/۰ بدست آمد که نشان از مناسب بودن ابزار تحقیق بود. نتایج حاصل از تحلیل عاملی اکتشافی نشان داد رفتار مصرفکنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی از شش مؤلفه: ارزشهای فرهنگی، مشارکت اجتماعی، انگیزش، باورها و اعتقادات، آموزش و آگاهی و ادراک تشکیل شده است که این عوامل حدود ۶۰ درصد از تغییرات رفتار مصرفکنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی را تبیین میکنند.
علی سوهانی، سحر رضاپور، حسین صیادی، یعقوب خسروانی فرد،
دوره ۱۶، شماره ۱۳ - ( ويژهنامه مقالات کنفرانس ۱۳۹۵ )
چکیده
علی سوهانی، پریسا حاجی علیگل، حسین صیادی، یعقوب خسروانی فرد،
دوره ۱۶، شماره ۱۳ - ( ويژهنامه مقالات کنفرانس ۱۳۹۵ )
چکیده
علی سوهانی، حسین صیادی، یعقوب خسروانی فرد،
دوره ۱۶، شماره ۱۳ - ( ويژهنامه مقالات کنفرانس ۱۳۹۵ )
چکیده
دوره ۱۷، شماره ۱ - ( ۲-۱۳۹۲ )
چکیده
چکیده از دیرباز یکی از مسائل مهم در حوزه مدیریت مالی انتخاب پرتفوی بوده است، الگوهایی نیز برای تعیین پرتفوی بهینه ارائه شده که هر کدام دارای ایراداتی بوده و پس از مدتی نقائص آن ها مشخص شده و با الگویی دیگر جایگزین گردیده است. از جمله مشکلات اساسی الگوهای ارائه شده، نادیده گرفتن شاخص ها و ابعاد چندگانه برای ارزیابی نهایی پرتفوی سهام می باشد، و این کاستی ها اعتبار نتایج ارزیابی را زیر سؤال می برد. برای رفع این کاستی از روش تحلیل پوششی داده ها که از جمله روش های تصمیم گیری چند معیاره است، استفاده می شود. در این مقاله دو مدل ارائه می گردد که یکی کارامدترین و دیگری ناکارامدترین پرتفوی را شناسایی می کند. در این تحقیق ۹۵ شرکت حاضر در بورس اوراق بهادار تهران، مورد بررسی قرار گرفت که نتایج نشان می دهد، از آن میان۷ شرکت کارا و ۸ شرکت نیز کاملاً ناکارامد هستند. واژه های کلیدی: تحلیل پوششی داده ها، تصمیم گیری چند معیاره، پرتفوی
دوره ۱۹، شماره ۴ - ( ۷- )
چکیده
در مذاکرات، منازعات و درگیری ها گروه هایی که دارای علایق مختلف هستند شرکت دارند و همیشه سعی دارند در راه رسیدن به آرمان های خود از تغییرات و اثرگذاری بر روی رخدادها استقبال نمایند. ممکن است این گروه ها کاملاً مخالف یکدیگر نباشند و قصد آن ها تلاش برای رسیدن به نتایج موردنظر خود باشد. اما در اکثر اوقات شرایط آنها در تضاد با یکدیگر قرار می گیرد. تعارضات مانع از رسیدن به راه حل مورد پذیرش طرفین می شود. تئوری درام برای رفع تعارضات و معضلات و کمک به گرفتن تصمیمات رضایت بخش بکار می رود. این تئوری که بر اساس تئوری بازی ارائه شده است در این مقاله معرفی می شود. همچنین در این مقاله مذاکرات هسته ای ایران و ۱+۵ به عنوان یک مورد کاربردی بر اساس تئوری درام بررسی می شود.
جواد خسروان، حمیدرضا رضایی آشتیانی، حامد دیلمیعضدی،
دوره ۲۱، شماره ۷ - ( تیر ۱۴۰۰ )
چکیده
یکی از روش های مهم تولید قطعات صنعتی با تقارن محوری، شکل دهی ورق در فرآیند فلوفرمینگ میباشد. مزیت عمده این فرآیند تولید، استفاده از ابزار ساده، نیروی شکلدهی کم به خاطر تغییرشکل موضعی و افزایش خواص مکانیکی و کیفیت سطح قطعات نهایی تولیدی میباشد. در این تحقیق، فرآیند فلوفرمینگ گرم با استفاده از دستگاه تراش بر آلومینیوم آلیاژی AA۶۰۶۱-O مورد بررسی تجربی قرار گرفت. بدین منظور ابتدا تجهیزات و قالبهای مورد نیاز و نمونههای آزمایشگاهی طراحی و ساخته شدند. سپس اثر پارامترهای مختلف فرآیندی مانند درصد کاهش ضخامت ورق، درجه حرارت و تعداد مراحل شکل دهی (تعداد پاس) بر تغییرات ضخامت، دقت ابعادی و همچنین خواص مکانیکی آلیاژ آلومینیوم فلوفرم شده گرم مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایشها نشان داد انجام فلوفرمینگ باعث افزایش استحکام و کاهش شکلپذیری لوله در تمامی سطوح فرایندی نسبت به لوله ابتدایی فلوفرم نشده میگردد. اما با افزایش دمای شکلدهی از ۲۰ به ۳۰۰ درجهسانتیگراد، درصد شکل پذیری لوله افزایش و استحکام و ریزسختی آن کاهش می یابد. در حالیکه با افزایش درصد کاهش ضخامت از ۲۰ % تا ۶۰% در یک دمای ثابت شکلدهی، میزان استحکام و ریز سختی لوله فلوفرم شده افزایش و شکلپذیری آن کاهش مییابد.