جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای خوشدل
دوره ۱۵، شماره ۴ - ( زمستان ۱۳۹۴ )
چکیده
هدف ما از انجام این تحقیق، بررسی تغییرات مصرف خانوارهای فقیر و متوسط از کالاهای اساسی (نان، برنج، شیر، روغن نباتی، قند و شکر) و اندازه گیری آن قبل و بعد از نقدی کردن یارانه ها به منظور حمایت از امنیت غذایی خانوارهای فقیر و متوسط می باشد.
جامعه آماری پژوهش، خانوارهای فقیر (دهکهای۳-۱) و متوسط (دهکهای۷-۴) شهری در کل ایران میباشد. دوره زمانی انجام این تحقیق از ابتدای سال ۱۳۸۶ لغایت پایان سال ۱۳۹۰ در نظر گرفته شده است.
به منظور بررسی ارتباط بین متغیر وابسته (مصرف کالاهای اساسی) با متغیرهای مستقل (درآمد، قیمت و میانگین موزون مصرفی خانوارها) از تحلیل رگرسیون چندگانه است، و به منظور مقایسه مصرف خانوارهای مورد پژوهش طی دو دوره قبل و بعد از هدفمندی، از آزمون T استفاده شده است.
جمع آوری اطلاعات این تحقیق به صورت بررسی کتابخانه ای، مطالعه و بررسی اسناد و مدارک و در نهایت پایگاه های اطلاعاتی بانک مرکزی و مرکز آمار ایران بوده و پس از جمعآوری اطلاعات، دادهها با استفاده از نرمافزارهای اقتصادسنجی EVeiws و SPSS طی شش فرضیه مورد پردازش قرار گرفته و نتایج به دست آمده از مدل رگرسیون و آزمون T نشان داد که پس از هدفمند کردن یارانه ها، مصرف تمام کالاهای مورد بررسی نان، برنج، روغن نباتی و قندوشکر در خانوارهای فقیر و متوسط کاهش داشته است.
وهاب خوشدل، علیرضا اکبرزاده توتونچی،
دوره ۱۵، شماره ۸ - ( ۸-۱۳۹۴ )
چکیده
در این مقاله، از یک روش کنترل امپدانس مقاوم جدید برای ربات توانبخش با استفاده از استراتژی کنترل ولتاژ استفاده شده است. در روشهای مبتنی بر راهبرد کنترل گشتاور، سیستم کنترل به دینامیک ربات و دینامیک پای بیمار وابسته میشود که آن نیز غیر خطی، همراه با عدم قطعیت فراوان و برای هر بیمار متفاوت است. در حالیکه کنترل بر مبنای ولتاژ به مدل دینامیکی ربات و پای بیمار وابسته نبوده و در آن دینامیک محرکه ربات نیز در نظر گرفته میشود. همچنین پیاده سازیهای عملی در زمینههای رباتیک، برتری کنترل بر مبنای ولتاژ را در قیاس با کنترل بر مبنای گشتاور به خوبی نشان دادهاند. استراتژی کنترل ولتاژ در مقایسه با روش کنترل گشتاور ساده تر بوده و دارای محاسبات کمتر و عملکرد بهتر در اجرای قانون امپدانس میباشد. با این وجود در این استراتژی، بحث عدم قطعیتهای مدل محرکه به عنوان یک چالش مطرح میشود. در روش پیشنهادی برای غلبه بر چالش عدم قطعیتهای مدل محرکه، از یک سیستم فازی تطبیقی متناسب با روش ولتاژ استفاده شده است. همچنین، اثبات پایداری روش پیشنهادی نشان داده شده است. برای ارزیابی روش پیشنهادی، یک ربات توانبخش زانو با یک درجه آزادی ساخته شده است. در مرحله اول کارایی کنترل بر مبنای ولتاژ نسبت به کنترل گشتاور نشان میشود. در ادامه عملکرد روش پیشنهادی در حضور عدم قطعیت با روشهای رایج کنترل بر مبنای ولتاژ مقایسه شده است. نتایج شبیه سازی و پیاده سازی عملی نشان میدهد، استراتژی پیشنهادی در اجرای قانون امپدانس به خوبی بر عدم قطعیتها غلبه میکند.
دوره ۲۷، شماره ۳ - ( پائیز ۱۴۰۲ )
چکیده
موضوع چگونگی کنشگری سازمانهای بینالمللی –بهعنوان یکی از تابعان فعال حقوق بینالملل که هم واضع و هم موضوع قواعد حقوق بینالملل قلمداد میشوند- در توسعه حقوق بینالملل عرفی از جمله موضوعات نو در عرصهی حقوق بینالملل معاصر است؛ از این رو، کمیسیون حقوق بینالملل در پیشنویس مواد خود راجع به شناسایی حقوق بینالملل عرفی، این موضوع را در دستور کار خود قرار داده است. همانطور که در ماده ۱۵ اساسنامهی کمیسیون تصریح شده، مراد از «توسعه»، شکلدهی یا تقنین عرف است و نه تدوین آن. بدین ترتیب نویسنده در این پژوهش با بهکارگیری اصطلاح توسعه که واجد خصیصهی انشایی یا ایجادی است، به دنبال تبیین نقش تقنینی سازمانهای بینالمللی در ایجاد حقوق بینالملل عرفی جدید است. مسئلهی اصلی تحقیق حاضر، ابهامات موجود در رویکرد اتخاذشده توسط کمیسیون حقوق بینالملل است؛ در این خصوص ماده ۴(۲) پیشنویس مواد مقرر داشته است: «سازمانهای بینالمللی در حوزه قواعدی که موضوع آنها ۱) در دامنهی اختیارات آن سازمان است؛ یا ۲) بهطور خاص به آن سازمان محول شده باشد (مانند اتحادیه اروپا)؛ همینطور زمانیکه انجام اختیارات از جانب آنها، اعمال اختیارات خود دولتهای عضو شناخته شود، میتوانند در شکلگیری عرف مشارکت کنند.» اگرچه کمیسیون، کلیت این موضوع را مورد تصریح قرار داده اما در خصوص جزئیات نحوهی کنشگری سازمانها مقررهای وضع نکرده است. بنابراین در مقاله حاضر با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی سعی شده است با بهکارگیری منابع قابل اعمال، نحوهی کنشگری سازمانهای بینالمللی در توسعه عرفی بینالمللی مورد بررسی قرار گیرد.