جستجو در مقالات منتشر شده
۴ نتیجه برای شهبازیان
ربیع بهروز، سمیه قاسمی، رضا شهبازیان یسار، اسماعیل قاسمی،
دوره ۱۵، شماره ۱۱ - ( ۱۱-۱۳۹۴ )
چکیده
در این تحقیق، مدول الاستیک نانوکامپوزیتهای نانوسلولز/پلی لاکتیک اسید به دست آمده توسط دو روش آزمون کشش استاندارد (ASTM) و آزمون نانوسختی سنجی با استفاده از میکروسکوپ نیروی اتمی مورد بررسی قرار گرفت. نانوسلولز بکار رفته، با استفاده از روش مکانیکی از الیاف لینتر پنبه تهیه گردید و به نسبت وزنی ۳ و ۵% به دو روش افزودن مستقیم و تکنیک مستربچ مورد استفاده قرار گرفت. سپس ویژگیهای کششی نانوکامپوزیتهای ساخته شده با استفاده از مستربچ و بدون آن، مطالعه گردید. نتایج آزمون کشش نشان داد که استفاده از مستربچ، سبب بهبود مدول کششی، استحکام کششی و کرنش در شکست خواهد شد. همچنین افزایش نانوسلولز از ۳ به ۵% در نانوکامپوزیتهای حاوی مستربچ، سبب افزایش استحکام کششی و کرنش در شکست گردید. اما افزایش نانوسلولز در نانوکامپوزیتهای بدون استفاده از مستربچ، تاثیر معنیداری روی بهبود این ویژگیها نداشته است. نتایج آزمون نانوسختی سنجی با میکروسکوپ نیروی اتمی نیز روند مشابه آزمون کشش را نشان دادند که بر این اساس، استفاده از مستربچ در نانوکامپوزیتها سبب افزایش مدول الاستیک گردیده است. سپس نتایج مربوط به این دو آزمون مورد مقایسه قرار گرفت و نتایج نشان داد که مدول به دست آمده از آزمون کشش استاندارد در مقایسه با نانوسختی سنجی، مقادیر کمتری را دارا هستند.
مرتضی زادکرمی، مهدی شهبازیان، کریم سلحشور،
دوره ۱۶، شماره ۹ - ( ۹-۱۳۹۵ )
چکیده
نشتیهای خط لوله نفت اگر مورد توجه واقع نشود میتواند منجر به خسارتهای بزرگی گردد. اولین گام برای مقابله موثر با این نشتیها، تشخیص محل وقوع آنها است. در مقالهی حاضر یک روش جدید آشکارسازی و جداسازی عیوب (FDI) مبتنی بر داده پیشنهاد میشود که نه تنها قادر است وقوع عیب نشتی و محل آن را آشکار سازد بلکه میتواند وخامت (اندازهی) نشتی را نیز با دقت زیاد تخمین بزند. در مطالعهی حاضر، خط لولهی گلخاری- بینک که در جنوب ایران واقع شده، در نرم افزار الگا مدلسازی گردیده است که دادههای مورد نیاز برای آموزش سیستم FDI را فراهم مینماید. سناریوهای مختلف نشتی بر مدل اعمال میگردد و نرخ دبی خروجی و فشار ورودی متناظر به عنوان دادههای آموزش ثبت میشود. دادههای بدست آمده در حوزهی زمان به حوزهی موجک انتقال داده میشوند. سپس ویژگیهای آماری دادهها از دو حوزهی موجک و زمان استخراج میگردد. ویژگیهای بدست آمده به یک شبکهی عصبی چندلایهی پرسپترون (MLPNN) به عنوان سیستم FDI اعمال میگردد. نتایج نشان میدهد که سیستم مبتنی بر ویژگیهای آماری موجک عملکرد بهتری نسبت به سیستم مبتنی بر ویژگیهای آماری حوزهی زمان دارد. همچنین سیستم پیشنهادی میتواند محل و وخامت نشتی را با نرخ هشدار غلط (FAR) اندک و نرخ طبقهبندی صحیح (CCR) بسیار زیاد تشخیص دهد.
امین آذرشب، مهدی شهبازیان،
دوره ۱۷، شماره ۲ - ( ۲-۱۳۹۶ )
چکیده
یک راه موثر برای افزایش قابلیت اطمینان یک فرآیند صنعتی، طراحی الگوریتم تشخیص خطا جهت پایش لحظه به لحظه ی آن است. در یک سیستم دینامیکی، خطا به هر گونه انحراف از وضعیت کاری مطلوب اتلاق می شود. متناسب با ابعاد سیستم، معماری های مختلفی از قبیل: متمرکز، غیر متمرکز و توزیع شده برای پیاده سازی الگوریتم تشخیص خطا وجود دارد. در این مقاله، رویکردی متمرکز با استفاده از تکنیک ترکیب اطلاعات چند سنسوری (MSDF) مبتنی بر فیلتر اطلاعات توسعه یافته ی ترکیبی(HEIF) ارائه شده است. این فیلتر، هم زمان مزایای دو الگوریتم موجود، یعنی فیلتر کالمن توسعه یافته ی ترکیبی(HEKF) و فیلتر اطلاعات(IF) را دارد. این روش مانند فیلتر کالمن توسعه یافته ی ترکیبی از دقت بالاتری در مقایسه با فیلتر مرسوم کالمن برخوردار است و همپنین همانند فیلتر اطلاعات قابلیت پیاده سازی به صورت غیر متمرکز و توزیع شده را نیز دارد. الگوریتم متمرکز ارائه شده برای سیستمهای دینامیکی با ابعاد پایین، به تخمینی دقیق تر با سرعت همگرایی بیشتر و تشخیص زودتر خطا می انجامد که به پیاده سازی بلادرنگ کمک خواهد کرد. همچنین برای سیستم های با ابعاد بزرگ(LSS)، مبنایی برای مقایسه عملکرد رویکردهای غیرمتمرکز می باشد.
سید مصطفی حسینعلی پور، پریسا افکاری، حمیدرضا شهبازیان،
دوره ۱۷، شماره ۵ - ( ۵-۱۳۹۶ )
چکیده
افزایش دمای گاز ورودی به توربینهای گازی باعث افزایش قدرت و راندمان حرارتی آنها خواهد شد. با توجه به محدودیت دمایی آلیاژهای مورد استفاده، بهکارگیری روش-هایی جهت کاهش دمای اجزای توربین گاز بهخصوص پرههای توربین، امری ضروری خواهد بود. امروزه تکنولوژی دندههای V شکل نیز به علت انتقال حرارت مناسب، مورد توجه محققان و پژوهشگران خنککاری داخلی پرههای توربین گاز واقع شده است. هدف از این مقاله ارائه و مقایسه دو نمونه از چیدمان پیشنهادی جدید دندههای V شکل بهصورت چیدمان تناوبی و چیدمان روی یک خط در حالت جهتگیری به سمت پاییندست در دو صفحه مخالف در یک کانال مستطیلی و همچنین بررسی و امکانسنجی سیالاتی و انتقال حرارتی آنها بهمنظور استفاده در خنککاری داخلی پره توربین گاز میباشد. برای اعتبارسنجی از یک نمونه نتایج تجربی موجود استفاده شده و در ادامه، نتایج برای اعداد بیبعد ۲۰۰۰