جستجو در مقالات منتشر شده
۴ نتیجه برای شکوهمند
دوره ۱۱، شماره ۱ - ( فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۹ )
چکیده
نمایش فیلم با زیرنویس نا/کمشنوایان یکی از اقداماتی است که اخیرا در برخی از سینماهای ایران به منظور دسترسی همگان به رسانه صورت گرفته است. به دلیل اهمیت روزافزون دسترسی به رسانه، پژوهشگران حوزۀ ترجمۀ دیداری شنیداری در دو دهۀ اخیر به بررسی کیفیت زیرنویسنا/کمشنوایان پرداختهاند تا این نوع زیرنویسها را به نیازها و انتظارات مخاطبان نزدیکتر نمایند. این پژوهش هدف دارد راهکارهای متنی را در یکی از زیرنویسهای فارسی نا/کمشنوایان شناسایی کند و آنها را بر مبنای استانداردهای بدستآمده از مطالعات این حوزه مورد ارزیابی قرار دهد. به این منظور، ابتدا مهارت خواندن نا/ کمشنوایان را توصیف میکند تا ضرورت اعمال راهکارهای متنی روشن گردد. سپس، راهکارهای متنی پیشنهادشده از سوی صاحبنظران حوزۀ زیرنویس نا/کمشنوایان را توضیح میدهد. در پایان، یکی از زیرنویسهای فارسی نا/کمشنوایان را با گفتوگوهای اصلی فیلم مقایسه میکند تا راهکارهای متنی بهکاررفته در زیرنویس شناسایی شوند. مقایسۀ راهکارهای بهکاررفته در زیرنویس فارسی با آنچه در مطالعات زیرنویس نا/ کمشنوایان آمده نشان میدهد راهکارهای متنی بهکاررفته در این زیرنویس از اصول و قواعد زیرنویس درونزبانی نا/کمشنوایان چندان پیروی نمیکنند و احتمال میرود زیرنویس پاسخگوی انتظارات مخاطبان نباشد.
حسین شکوهمند، فرهاد سنگتراش،
دوره ۱۵، شماره ۴ - ( ۴-۱۳۹۴ )
چکیده
روشهای عددی و تجربی برای بررسی اثر آرایش خطی و زیگزاگی دیمپل ساده بر افزایش انتقال حرارت و اُفت فشار جریان هوای عبوری از مجموعه پره های مولتی لوور بکار گرفته شده اند. شبیه سازی سه بُعدی بر روی یک ردیف از لوورهای ساختار مزبور انجام شده است. شبیه سازی ها در اعداد رینولدز متفاوت صورت گرفته است. نتایج شبیه سازی نشان داد که اضافه کردن دیمپل موجب افزایش انتقال حرارت شده که می توان دلیل آن را وجود منطقه گردش ایجاد شده توسط دیمپل دانست. علاوه بر این، تغییرات پیوسته دما بر روی صفحه لوور با بیشترین دما در دو سر لوور و کمترین دما در وسط لوور مشاهده شده است. همچنین، تفاوت بین این دو نقطه در اعداد رینولدز بالا به خصوص در لوورهای ابتدای بیشتر قابل رؤیت است. بازده و ضریب اثربخشی پره برای ارزیابی عملکرد لوور محاسبه شده است. عملکرد مبدل حرارتی توسط محاسبه ضریب j کلبورن و ضریب اصطکاک فانینگ f ارزیابی شده است. نتایج نشان می دهد که پیاده سازی دیمپلها بر روی صفحه لوور، ضریب j و ضریب f را افزایش می دهد. همچنین نتایج ارائه شده نشان داد که آرایش زیگزاگی در مقایسه با آرایش خطی به طور مؤثری می تواند عملکرد انتقال حرارت را بالا ببرد. نتایج نشان می دهند با به کارگیری دیمپل ضریب عملکرد حرارتی دسته فین و اثربخشی فینها در ازای افزایش قابل قبول افت فشار بالا می رود.
حسین شکوهمند، شعیب محجوب، محمدرضا سلیم پور،
دوره ۱۶، شماره ۱ - ( ۱-۱۳۹۵ )
چکیده
در کار حاضر طراحی ساختاری لوله پره دار حلقوی مورد بررسی قرار گرفته است. پارامترهای هندسی مورد بررسی شامل قطر پره، ضخامت پره، گام پره، قطر خارجی لوله، طول لوله و پارامترهای فیزیکی شامل عدد افت فشار و عدد استانتون، نسبت قابلیت هدایت حرارتی پره به هوا و نسبت قابلیت هدایت حرارتی سیال داخل لوله به هوا است. هدف این مطالعه افزایش تبادل حرارت با تغییر متغیرهای هندسی است. مشاهده شد که در یک شرایط جریانی مشخص، ساختار لوله پره دار حلقوی دارای هندسه بهینه و تعداد پره بهینه می باشد، بگونه ای که مقاومت حرارتی به کمترین مقدار خود می رسد. در افت فشار کم و عدد استانتون پایین، راندمان پره و ضریب انتقال حرارت داخلی بالاست. در این شرایط روابطی تحلیلی برای تبادل حرارت بهینه، تعداد پره بهینه و هندسه بهینه ارائه گردید. مشاهده شد که نسبت ضخامت به گام پره در حالت بهینه فقط تابع درصد حجمی پره میباشد و این مقدار با افزایش درصد حجمی پره زیاد میشود. همچنین تعداد پره بهینه متناسب با نسبت فاصله بین دو پره به گام پره در حالت بهینه و عکس عدد استانتون است. بعلاوه دیده شد که در محدوده پارامترهای مورد بررسی در این مطالعه، لوله با تعداد پره ۳۴۰۰ و نسبت منظر ۰,۶۳ دارای حداکثر انتقال حرارت است.
محمد امین دهقانی، امیرفرهاد نجفی، سید احمد نوربخش، حسین شکوهمند،
دوره ۱۶، شماره ۴ - ( ۴-۱۳۹۵ )
چکیده
پمپها یکی از تجهیزات صنعتی بوده که میزان انرژی مصرفی آنها در حدود ۲۰ درصد از انرژی الکتریکی تولیدی دنیا میباشد. یکی از پرکاربردترین نمونههای آن، پمپهای گریز از مرکز بوده که با انتقال توان بهصورت اندازه حرکت زاویهای، بر روی سیال کار انجام میدهد. با توجه به ساختمان داخلی اینگونه از پمپها که در آن پروانه درون پوستهی ثابت پمپ دوران مینماید، نوع رفتار جریان در فضای موجود میان پروانه و پوسته میتواند بر عملکرد پمپ اثرگذار باشد. در این تحقیق، یک پمپ گریز از مرکز همراه با حلزونی و حفرههای سمت ریشه و نوک ، توسط نرمافزاری تجاری به روش عددی تحلیلشده است. پس از مقایسه نتایج با دادههای آزمایشگاهی موجود؛ با تحلیل خطوط جریان، تأثیر کیفی جریان سیال در حفره بر جریان موجود در حلزونی بررسی گردیده است که با استفاده از روابط تجربی برای تعیین فاصله مناسب میان صفحات ثابت و دوار، ظرفیت کاهش میزان گشتاور اصطکاکی حفرهها در حدود ۱۰ درصد ملاحظه میشود. در ادامه تغییر الگوی جریان و مقدار توان اتلافی ناشی از اصطکاک در حفرههای سمت نوک و ریشه برای دبیهای مختلف بررسی و ملاحظه گردید که افزایش یا کاهش اصطکاک به الگوی اولیه جریان در حفره بستگی دارد. در نهایت برای تعیین ارتباط توان اتلافی با تغییر دبی، با استفاده از ضرایب بیبعدی استخراج شده، شیب تغییرات توان اتلافی با تغییر ناشی از تغییر فاصله صفحات مقایسه گردید. این ضرایب نشان میدهد روند تغییر توان اتلافی با تغییر دبی، مشابه روند آن با تغییر فاصله صفحات بوده اما شیب آن برابر نیست.