جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای قربانخانی


دوره ۵، شماره ۲ - ( ۵-۱۳۹۴ )
چکیده

امروزه در فضای تجارت و کسب‌و‌کار، تغییرات پیچیده و غیر خطی و تحولات ناپیوسته پیش‌بینی آینده را تا حد بسیار زیادی نا ممکن ساخته است و سازمان‌ها را وادار کرده است که خود را با امواج خروشان تغییر منطبق سازند. در این عصر بی‌ثبات، تفکر استراتژیک می‌تواند راهی برای حفظ بقا و ادامه حیات سازمان باشد. تفکر استراتژیک، یک فعالیت مشخص و معین است که هدف آن، کشف استراتژی‌های خلاق و بدیع بوده است که می‌توان به وسیله آن قواعد بازی را تغییر داد و آینده‌ای متفاوت و ایده‌آل ایجاد کرد. در این پژوهش رابطه تفکر استراتژیک مدیران و کیفیت محصولات مورد بررسی قرار می‌گیرد. جامعه آماری این پژوهش را ۵۷ نفر از مدیران واحدهای تولیدی شهرک صنعتی تشکیل می‌دهند. تعداد نمونه مورد پژوهش با استفاده از فرمول کوکران[۱] و با احتساب ضریب اطمینان ۹۵ درصد،۵۰ نفر انتخاب شد. در قسمت تجزیه و تحلیل آماری با استفاده از نرم‌افزار SPSSو به کمک آزمون پیرسون[۲] نتایج به دست آمده نشان داد که تفکر استراتژیک، تفکر سیستمی تفکر در زمان، خلاقیت و تمرکز بر هدف رابطه مثبت و معناداری با کیفیت محصولات دارند. اما فرصت‌طلبی رابطه‌ای با کیفیت محصولات ندارد.
[۱]. Cochran Formula [۲]. Pearson

دوره ۱۱، شماره ۱ - ( بهار ۱۴۰۰ )
چکیده

افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای، گرمایش زمین و حمایت دولت‌ها از منابع تجدید‌پذیر از یکسو و پیشرفت‌های اخیر در تولید برق و فناوری‌های مرتبط با آن ازسویدیگر باعث نفوذ تولیدات مبتنی بر انرژی‌های تجدیدپذیر در زنجیره تأمین شبکه برق شده است. نفوذ این منابع باوجود قطعیتنداشتن در توان خروجی آنها، برنامه‌ریزی زنجیره تأمین شبکه برق را با چالش‌های جدی مواجه کرده است. در این پژوهش یک روش مؤثر و کارآمد برای برنامه‌ریزی امنیتی و احتمالاتی توسعه زنجیره تأمین شبکه برق با درنظرگرفتن عدم قطعیت تولید منابع تجدیدپذیر و عدم قطعیت پیک بار مصرفی ارائه شده است. در روش پیشنهادی حد بالایی برای میزان قطع بار مجاز در نظر گرفته شده است و اثر عدم قطعیت‌های موجود و تغییرات حد بالای قطع بار بر هزینه سرمایهگذاری زنجیره تأمین ارزیابی شده است. روش پیشنهادی بهوسیله نرمافزار MATLAB روی شبکه پیاده‌سازی و بهوسیله الگوریتم ژنتیک حل شده است. مدل نهایی این روش را می‌توان بهطور مؤثر برای برنامه‌ریزی زنجیره تأمین شبکه برق با نفوذ تولیدات مبتنی بر انرژی‌های تجدیدپذیر بهکار گرفت.

علی علوی نیا، مجتبی ذوالفقاری، حسین خدارحمی، محمود نیلی، امیر حسین قربانخانی،
دوره ۱۳، شماره ۱۵ - ( ويژه‌نامه سوم ۱۳۹۲ )
چکیده

در این مقاله، رفتار بتن تحت نفوذ یک پرتابه فرسایشی تحلیل شده است. بر این اساس و بر مبنای تشابهات کیفی نفوذ فرسایشی در اهداف فلزی و بتنی، میدان جریان ذرات حول نوک پرتابه فرسایشی در حال نفوذ در یک هدف بتنی مورد بررسی قرار گرفت. بر مبنای مدل ویسکوپلاستیک در بتن، میدان پلاستیک در هدف در مدل والکر-اندرسون تغییر داده شده و مدل بهبود یافته والکر-اندرسون جهت تحلیل نفوذ فرسایشی در بتن ارائه گردیده است. با توجه به عدم وجود مدلی تحلیلی و نیز آزمایش¬های استاندارد در خصوص نفوذ فرسایشی پرتابه¬های میله بلند (۹≤L/d≤۱۱ و جرم ۹gr تا ۱۱gr) در بتن، ۵۲ آزمایش نفوذ سرعت بالا (۶۵۰ m/s تا ۱۱۵۰ m/s) طراحی و صورت پذیرفته است. علاوه بر آن با حل معادلات نهایی مدل فورستال عمق نفوذ برای پرتابه¬های فرسایشی بر مبنای مدل فورستال محاسبه شده است. مقایسه نتایج مربوط به مدل بهبود یافته والکر - اندرسون با نتایج حاصل از مدل فورستال نشان داد که علی رغم جامعیت مدل فورستال در نفوذ صلب، استفاده از این مدل حتی به عنوان یک تخمین مهندسی جهت تحلیل نفوذ فرسایشی در اهداف بتنی اشتباه است. بعلاوه، مدل بهبود یافته والکر-اندرسون به خوبی نفوذ فرسایشی در بتن را تحلیل می¬نماید.

صفحه ۱ از ۱