۱۳ نتیجه برای مبینی
دوره ۳، شماره ۱ - ( زمستان ۱۴۰۱ )
چکیده
ساموئل کلارک تبیینی کاملاً عقلگرایانه از اخلاق دارد و برای تبیین دیدگاهش از مفهوم تناسب بسیار بهره میبرد؛ ازاینرو، نظریه اخلاقی او بهعنوان نظریه تناسب شناخته میشود. کلارک ارزشها و الزامات اخلاقی را مبتنی بر روابط تناسبی میداند و معتقد است که عقل میتواند به صورت بدیهی بخش بزرگی از این روابط را درک کند و بخش دیگر نیز از طریق استدلال عقلی یا وحی قابل وصول هستند. منتقدین ابهامها و نقصهای متعددی را در نظریه تناسب کلارکی مشاهده کردهاند. در این مقاله به بررسی نظریه تناسب کلارکی با توجه به انتقادات مطرحشده پرداخته میشود و سپس در مقایسهای اجمالی با نظریه تناسب وجودی نشان داده میشود که نظریه تناسب وجودی فاقد چنین ابهامها و نقصهایی است.
دوره ۳، شماره ۴ - ( زمستان ۱۳۹۸ )
چکیده
با توجه به پژوهشهای انجامشده روی رفتار شیمی-رئولوژیکی ماده مرکب پرانرژی، دوغاب ماده مرکب پرانرژی برپایه HTPB باید در پایان اختلاط دارای گرانروی مناسبی جهت سهولت ریختهگری باشد. بهعبارتدیگر بازه زمانی موجود برای ریختهگری ماده مرکب پرانرژی پس از افزودن عاملپخت را عمرکاربری گویند. عمرکاربری طولانی برای سیستم محمل HTPB بهمنظور سهولت فرآیندپذیری و تولید توده ماده مرکب پرانرژی بدون نقص ضروری میباشد. در کنار عمرکاربری بالا بایستی به خواص فیزیکی-مکانیکی ماده مرکب پرانرژی برپایه HTPB نیز توجه کرد. در پژوهش حاضر اثر نوع (ساختار) عامل پخت، دمای ریختهگری و مقدار کنشیار پخت DBTDL، بر رفتار شیمی-رئولوژیکی سیستم محمل و خواص فیزیکی-مکانیکی مواد مرکب پرانرژی بر پایه HTPB مورد بررسی قرار گرفت. سه نوع عامل پخت TDI، IPDI و HDI انتخاب شدند تا اثر ساختار مولکولی بر عمرکاربری سیستم محمل و دوغاب آن و همچنین بر خواص مکانیکی مواد مرکب پرانرژی بررسی شود. همچنین، دماهای ˚C ۴۰، ۵۰ و ۶۰ جهت بررسی اثر دمای ریختهگری بر رفتار شیمی-رئولوژیکی در نظر گرفته شدند. نتایج بررسی اثر دما نشان داد با هر ˚C ۱۰ کاهش دمای ریختهگری، حدود min ۱۰ عمرکاربری سیستم محمل (IPDI و TDI) افزایش مییابد. عمرکاربری سیستم محمل و دوغاب ماده مرکب پرانرژی برپایه IPDI در حضور مقدار بهینه از کنشیار DBTDL (% ۰۰۵/۰)، در دماهای یکسان نسبت به دو عامل پخت دیگر، طولانیترین عمرکاربری را ارائه کرد. بر اساس نتایج، الاستومر و ماده مرکب پرانرژی بر پایه IPDI بیشترین چگالی اتصالات عرضی را نسبت به سایر عوامل پخت دارد؛ همچنین ماده مرکب پرانرژی بر پایه IPDI بیشترین مدول و چگالی اتصالات عرضی را با حفظ استحکام کششی و ازدیاد طول مناسب، نسبت به سایر عوامل پخت دارد.
دوره ۴، شماره ۳ - ( تابستان ۱۴۰۳ )
چکیده
علامه جعفری مباحث زیاد و متنوعی درباره اخلاق دارد که با جستوجو در آنها میتوان به نظریهای منسجم درباره ارزش اخلاقی از دیدگاه وی رسید. او تفسیری زیباییشناسانه از ارزش اخلاقی دارد که در بالاترین سطح خود نافی هرگونه نگاه سودگرایانه است. از نظر علامه، جمال مطلق، زیبایی خداوند، قابلیت هیچ تبیینی ندارد، ولی در مرتبه پایینتر در یک سطح انتزاعی میتوان برای انواع مختلف زیباییها تبیینی واحد بر اساس مفهوم هماهنگی ارایه داد. نظریه تناسب وجودی در باب ارزش اخلاقی وجوه اشتراک قابل توجهی با نظریه زیبایی اخلاقی علامه جعفری دارد و تمایز مهم آن دو در تبیینپذیری زیبایی اخلاقی خداوند است. در این مقاله، صورتبندیای از نظریه زیبایی اخلاقی علامه جعفری ارایه و چگونگی امتداد آن در نظریه تناسب وجودی روشن میشود.
سید مصطفی حسینعلی پور، عبدالله مهرپناهی، کامران مبینی،
دوره ۱۱، شماره ۱ - ( ۳-۱۳۹۰ )
چکیده
بازتوانی به اضافه کردن واحد(های) توربین گاز به سیکل بخار و استفاده از حرارت گازهای خروجی آنها به منظور بالا بردن راندمان سیکل ایجاد شده، گفته می¬شود. روشهای بازتوانی به دو دسته کلی تقسیم می¬شوند. متداول¬ترین روش بازتوانی، بازتوانی کامل است و جهت بازسازی نیروگاههایی که تقریبا در انتهای عمر مفید کاریشان هستند بکار می¬رود. در چنین حالتی مقادیر هزینه¬های سرمایه¬گذاری اولیه نسبت به حالت احداث سیکل ترکیبی با خصوصیات مشابه به شکل مطلوبی کاهش خواهد یافت. توابع هدف، تابعهای قیمت واحد برق تولیدی نیروگاه و راندمان اگزرژی واحد می¬باشند. این توابع بر اساس متغیرهای مستقل مهم موجود در بویلر بازیاب حرارت، توربینهای بخار و توربین گاز و با توجه به تغییرات دبی سوخت تزریق به داکت برنر مورد بررسی قرار می¬گیرد. در نهایت با توجه به توابع هدف معرفی شده سعی در بدست آوردن بهینه ترین خصوصیات فنی - اقتصادی سیکل بازتوانی نیروگاه بعثت توسط روش بهینه سازی الگوریتم ژنتیک در دو سناریوی بهینه سازی یک¬هدفه و دوهدفه خواهد شد.
دوره ۱۳، شماره ۲ - ( ۷-۱۳۸۹ )
چکیده
هدف: انجام تمرینات درمانی بهعنوان یکی از مهمترین مداخلات درمانی در بیماران مبتلا به کمر درد مزمن مطرح شده است. از جمله مهمترین تمرینات کاربردی در این بیماران، تمرینات ثباتی است. بررسی تأثیر این تمرینات بر تغییرپذیری استراتژیهای وضعیتی عضلات تنه و توانایی آن در بازگرداندن این استراتژیها به وضعیت طبیعی از جمله ابهاماتی است که تاکنون به آن پاسخ داده نشده است. هدف از این تحقیق بررسی تأثیر انجام تمرینات ثباتی بر تغییرپذیری استراتژیهای کنترل وضعیت در این بیماران است.
مواد و روشها: این تحقیق بهصورت تجربی روی ۲۱ بیمار (۱۴ مرد و ۷ زن) مبتلا به کمر درد غیراختصاصی تکرار شونده انجام شد. فعالیت الکترومیوگرافی عضلات دلتوئید، مایل خارجی و مایل داخلی/عرضی شکم و ارکتور اسپاین طی حرکت پرتابی بالا بردن بازو با حداکثر شتاب به تعداد ۷۵ مرتبه در هر فرد ثبت شد. سپس
۱۴ نفر از این افراد پس از قرعهکشی در گروه آزمایش و ۷ نفر در گروه کنترل قرار گرفتند. افراد گروه آزمایش، تمرینات به داخل کشیدن شکم و انقباض همزمان عضلات شکم را بهصورت ایزوله، طی ٢٠ جلسه و در حضور فیزیوتراپیست با استفاده از دستگاه پسخواراند فشاری، در وضعیتهای طاقباز، نشسته روی صندلی، ایستاده ثابت و ایستاده همراه با بالا بردن اندام فوقانی با حداکثر سرعت، یک بار در روز انجام دادند. پس از پایان دوره تمریندرمانی متغیرهای مورد بررسی در این تحقیق در هر دو گروه آزمایش و کنترل مجدداً ارزیابی شد. انحراف معیار زمان تأخیر پاسخ عضلات تنه نسبت به عضله دلتوئید در دو گروه با استفاده از آزمون آماری t وابسته مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.
نتایج: بررسی نتایج نشان داد که انجام تمرینات ثباتی در افراد گروه آزمایش، تغییرپذیری زمانبندی تنظیمات وضعیتی پیشبینانه عضله عرضی شکم/مایل داخلی را افزایش میدهد (۰۳۷/۰=P). در حالیکه تغییرپذیری در عضلات مایل خارجی (۳۴۶/۰=P) و ارکتور اسپاین (۶۷۳/۰=P) این بیماران تغییر قابل ملاحظهای را نشان نداد. تغییرپذیری زمانبندی تنظیمات وضعیتی پیشبینانه در عضلات عرضی شکم/مایل داخلی (۱۹۹/۰=P)، مایل خارجی (۷۰۲/۰=P) و ارکتور اسپاین (۴۶۵/۰=P) بیماران گروه کنترل نیز تغییر معنیداری را نشان نداد.
نتیجهگیری: بررسی نتایج نشان داد که کاهش تغییرپذیری در سیستم کنترل وضعیت بیماران مبتلا به کمر درد غیراختصاصی تکرار شونده که یکی از عوامل تداوم کمردرد است، میتواند با انجام تمرینات ثباتی هدفمند بهبود یابد.
دوره ۱۵، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۹۱ )
چکیده
هدف: یکی از مسائل اصلی مهندسی بافت استخوان طراحی و ساخت داربستهای سهبعدی زیستفعال و قابل جذبی است که بتواند یکپارچگی ساختاری خود را در طول زمان ترمیم حفظ کند؛ یکی از رویکردهای دستیابی به این هدف ساخت داربستهای کامپوزیتی است. مواد و روشها: در این پژوهش ساخت و مشخصهیابی داربست کامپوزیتی متشکل از ابریشم بازیابی شده و شیشه زیستفعال بیان شده است. ابریشم بازیابی شده از پیلههای کرم ابریشم و شیشه کلسیم سیلیکوفسفاتی به روش سل- ژل تهیه شد. برای ایجاد یک کامپوزیت یکنواخت، ذرات شیشه زیستفعال آسیاب و توسط تری آمینو پروپیل تریتوکسی سیلان پوشش داده شد. داربستهای کامپوزیتی ابریشم/ شیشه زیستفعال به روش خشکاندن انجمادی و در نسبتهای متفاوتی تهیه شد. نتایج: شیشه زیستفعال و پروتئین ابریشم (فیبروئین) با استفاده از آزمون های FTIR و XRD بررسی شد. در طیف FTIR پروتئین ابریشم نقاط اوج به طور واضح در طول موجهایcm-۱ ۱۶۵۵ و cm-۱ ۱۵۳۰ ظاهر شد که حضور فیبروئین را تأیید میکرد. انجام آزمون XPS روی پودر شیشه پوشش داده، حضور گروههای آمینی روی سطح ذرات شیشه را نشان داد. سپس ساختار داربستهای سه بعدی توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی بررسی شد. تصاویر بهدست آمده ساختار یکنواخت و متخلخل داربستها را به خوبی مشخص کرد. سلولهای بنیادی مزانشیمی انسانی روی داربستها کاشته شد و طی ۲۱ روز آزمونهای زیستی، رشد و تکثیر و تمایز روی آنها انجام شد. نتیجهگیری: با توجه به ساختار یکپارچه، زیستسازگاری و تمایز استخوانی سلولها پس از سه هفته، به نظر میرسد داربستهای کامپوزیتی ابریشم/ شیشه زیستفعال گزینه قابل طرحی در زمینه داربستهای مهندسی بافت استخوان باشد.
دوره ۱۷، شماره ۴ - ( ۱۰-۱۳۹۲ )
چکیده
رشد انفجاری تلفن همراه در دهۀ اول قرن ۲۱ موجب شد اتحادیه جهانی مخابرات ، فناوریهای ارتباطات سیار را پیشران رشد فاوا در جهان نام نهد. ورود این فناوری به کشور همانند هر فناوری نوظهور دیگر موجب تحول در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی- فرهنگی، سیاسی و دفاعی- امنیتی شده است. تحقیقات انجامشده در حوزه امنیت ملی، به صنعت ارتباطات سیار بصورت مستقیم نپرداختهاند. هدف این مقاله ارائه مدلی ساختاری برای توسعه ارتباطات سیار با رویکرد منافع امنیت ملی است. بدین منظور مساله تحقیق و روش حل مساله با رویکرد سیستمی مشخص شد. سپس خطوط راهنمای تحقیق، یکی پس از دیگری مورد مطالعه قرار گرفتند. پس از شناسایی عناصر و روابط بین این عناصر، به کمک مدلسازی ساختاری تفسیری، مدل توسعه، که یک گراف جهتدار است، ارائه شده است. عناصر مدل عبارتند از: امنیت ملی، منافع ملی، آیندهنگاری، شناخت محیط، رویکرد طراحی حل مساله، تفکر مرزشکنانه، توسعه بر مبنای نظریه منتخب، تنظیم مقررات، نیات راهبردی و اسناد بالادستی و کلانروندها. مدل نهایی در ۵ سطح معرف تبدیل نیات راهبردی به برنامه اجرایی با نقش کلانروندهای جهانی است. پیشنهاد لایهبندی سطوح مدل جهت اجرا و اثرگذاری بلندمدت تصمیمات ملی و دستاورهای داخلی بر پیشران¬های جهانی از سایر دستاوردهای مدلسازی میباشند.
دوره ۱۸، شماره ۵ - ( ۹-۱۳۹۷ )
چکیده
بهمنظور تعیین و پیشبینی میزان خسارت وارد برسازهها استانداردهای مبتنی بر عملکرد، سطوح و حدود مشخصی را ارائه نمودهاند. هدف از تحقیق حاضر ارزیابی این سطوح، با استفاده از مقایسهی شاخصهای تقاضای لرزهای (DM) و شاخص شدت (IM)، و همچنین بررسی نحوهی عملکرد مباحث ششم و دهم از مقررات ملی و استاندارد ۲۸۰۰ در محدود نمودن خسارت وارد برسازهها است. بدین منظور با طراحی دو قاب خمشی فولادی ویژه ده و بیست طبقه و مدلسازی آنها در نرمافزار OpenSees و انجام تحلیل دینامیکی افزایشی IDA با استفاده از رکوردهای معرفیشده توسط NGA برای حوزههای دور و نزدیک، منحنیهای شکنندگی فروریزش قابها در سه سطح عملکردی IO،CP و GI رسم شده است. در ادامه با استفاده از منحنیهای مزبور مقادیر احتمال متناظر با وقوع فرا گذشت قابهای موردمطالعه از ۳ سطح خطر با دورههای بازگشت ۷۵، ۴۷۵ و ۲۴۷۵ ساله بهدستآمده و به ارزیابی و مقایسهی خسارت وارد بر این قابها پرداختهشده است. نتایج این تحقیق نشان میدهد بهطورکلی قابهای خمشی ویژه موردمطالعه تحت اثر رکوردهای حوزه دور و نزدیک در سطوح عملکردی IO، CP و GI، ایمن بوده و بنابراین هدف آییننامههای بارگذاری و طراحی لرزهای تأمینشده است و بیشترین ضریب اطمینان را قاب ده طبقه و تحت اثر رکوردهای حوزه دور و کمترین ضریب اطمینان را سازه بیست طبقه و تحت اثر رکوردهای حوزه نزدیک دارد که این موضوع، علاوه بر ارائه تأثیر افزایش ارتفاع سازه بر احتمال فروریزش سازهها، بهوضوح اثر رکوردهای حوزه نزدیک را نیز نشان میدهد.
دوره ۲۰، شماره ۳ - ( پاییز ۹۹ ۱۳۹۹ )
چکیده
یکی از مهمترین مباحث اقتصاد ایران در طی دهههای اخیر، پدیده تورم بوده و صرفنظر از اثرات و پیامدهای آن بر اقتصاد، بحث عوامل ایجادکننده آن، همواره چالشبرانگیز بوده است. از این رو پژوهش حاضر، بهمنظور مقایسه نظریه پول درونزا با نظریه مقداری پول، رابطه بین تورم و عوامل تشکیل دهنده آن را تحلیل کرده است. بدین منظور، از رویکرد تحلیل طیفی در فرکانسهای بالا و پایین طی دوره ۱۳۷۰ (فصل اول) تا ۱۳۹۷ (فصل اول) و نتایج آزمون علّیت طیفی استفاده شده است. نتایج پژوهش، حاکی از وجود رابطه علّی از رشد نقدینگی به تورم و همچنین از تورم به نقدینگی، در کوتاهمدت و بلندمدت است. طبق نتایج آزمون رابطه علّی، از رشد پایه پولی به تورم در بلندمدت برقرار بوده، درحالی که در کوتاهمدت، این رابطه علّی از تورم بود و همچنین، رابطه علّی از طرف رشد ضریب فزاینده بر تورم در بلندمدت برقرار بوده، درحالی که رابطه علّی، از تورم به ضریب فزاینده، هم در کوتاهمدت و هم در بلندمدت، برقرار بوده است. بنابراین مطابق با نتایج این مطالعه، علت تورم در کوتاهمدت و بلندمدت، متفاوت بوده است.
دوره ۲۱، شماره ۱ - ( بهار ۱۴۰۰ ۱۴۰۰ )
چکیده
یکی از وظایف مهم اقتصادی-اجتماعی دولت ها، انجام تنظیمگری است. ادبیات تنظیمگری بر دخالت دولت در بازار، تعیین ساختار و قواعد حاکم بر آن، به منظور تنظیم میزان تولید و توزیع یک کالا، تمرکز دارد. بورس کالا، از مهمترین نهادهای تنظیمگری است که به طور متعارف، با فراهم نمودن یک سیستم دادوستد مناسب، شفاف و قابل رصد، موجب جریان تنظیمات موردنظر بر کالاها میشود. مزیت بورس کالا، حضور نهادهای نظارتی و تنظیم گری است که تمامی تولیدکنندگان، مصرف کنندگان و تجار، با حضور این نهادها، از مزایای مترتب بر مقررات بورس کالا برخوردار می شوند؛ ولی با این وجود، موانع نهادی رقابت پذیری، می تواند مانع اثرگذاری تنظیم گری برقیمت ها شود. هدف این پژوهش، آزمون نتایج تنظیمگری ورود کالاها در بورس کالا بر نوسان قیمت ها میباشد. بدینمنظور، نوسانات قیمت ۲۰ کالایی که در بورس کالا دادوستد میشوند، با ۲۰ کالای خارج از بورس، با استفاده از ضریب تغییرات آنها با روش مچینگ ضریب تمایل مقایسه گردید. طبق نتایج به دستآمده، عرضه محصولات در بورس کالا، موجب افزایش نوسانات قیمت آنها در مقایسه با کالاهای مشابه خارج از بورس گردیده است، به عبارت دیگر، با عرضه محصولات در بورس کالا، از نوسانات قیمت آنها جلوگیری نشده است، زیرا موانع نهادی رقابت پذیری، اثر تسهیل گری تنظیم گری را تحت الشعاع قرار داده و باعث می شود، اثرگذاری مورد انتظار را نداشته باشد.
دوره ۲۱، شماره ۲ - ( ۶-۱۳۹۶ )
چکیده
نقش مؤثر هوش سیاسی مدیران و رهبران در تغییر و تحولات بنیادی سازمان انکارناپذیر است. هوش سیاسی هوشی است که رهبران میتوانند با استفاده از آن اعمال نفوذ برای تغییرات مناسب در سازمان را ایجاد کنند. هوش سیاسی یکی از مهارتهای اجتماعی است که یک رهبر تحولآفرین باید آن را به درستی شناخته و در تغییرات سازمانی برای اثربخشی بیشتر استفاده کند. فرهنگ هر سازمان نقش مهمی در پذیرش تغییر از سوی کارکنان و آمادگی کارکنان برای تغییر دارد. رهبران از طریق یک فرآیند نفوذ اجتماعی فرهنگ سازی کرده و با اثرگذاری بر کارکنان، آنان را به سمت تحقق اهداف متعالی سازمان هدایت میکنند. در این مقاله تأثیر هوش سیاسی بر تغییر سازمانی در سازمانهای دولتی استان گیلان بررسی شده و همچنین نقش تعدیلگر فرهنگ سازمانی در رابطه بین هوش سیاسی و تغییر سازمانی مورد بررسی قرار گرفته است. دادههای پژوهش از سازمانهای دولتی استان گیلان گردآوری شده است. روش پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی است که اطلاعات با استفاده از پرسشنامه گردآوری شده و برای تحلیل دادهها از مدلسازی معادلات ساختاری و الگوریتم حداقل مربعات جزئی (PLS) استفاده شده است. یافتههای پژوهش نشان میدهد که هوش سیاسی بر تغییر سازمانی تأثیرگذار است و فرهنگ سازمانی رابطه بین هوش سیاسی و تغییر سازمانی را تعدیل میکند.
دوره ۲۲، شماره ۴ - ( ۷- )
چکیده
The costs of retaining an existing customer are one fifth of the costs of acquiring a new customer for a firm. This statement is considered as a predominant notion in marketing. According to this notion, existing customers switching of a firm leads to create lots of costs for that firm. Therefore, the present study has been conducted with the aim of finding the causes of the switching intentions and influential factors on the customers switching intentions in Iran Banking Industry.
This study is a descriptive-survey research carried out on Iran Banking Industry. ۳۹۷ customers from five selected banks in Tehran were chosen for this research. In order to examine and analyze the [R۱] data, Structural Equation Modeling (SEM), Confirmatory Factor Analysis (CFA) and one-way Analysis of Variance (ANOVA) have been used.
“Satisfaction”, “trust”, “loyalty” and “switching barriers” are considered as the main factors weakening “switching intention”. The findings confirmed that the variables of satisfaction, trust and loyalty have significant negative impacts on the switching intention, but the impact of the switching barriers on the switching intention in Iran banking was not significant. The present research has been conducted only on banking services industry and only in Tehran which reduces the generalizing effect of the study. Moreover, quantitative analysis methods were used in order to evaluate the subjective factors such as customer switching behavior.
[R۱]Not Of
دوره ۲۳، شماره ۱ - ( ۱-۱۳۹۸ )
چکیده
ارزشیابی فرصت های کارآفرینی از مصادیق مهم تصمیم گیری در شرایط عدم اطمینان است. این ارزشیابی ها اغلب در محیطی پیچیده، پویا و تحت عدم اطمینان حقیقی صورت می گیرند. در عدم اطمینان حقیقی بر خلاف ریسک و ابهام، نه تنها نتایج ممکن و احتمال وقوع هر یک از نتایج از پیش شناخته شده نیست بلکه برآورد احتمالات و کسب شناخت براحتی امکان پذیر نمی باشد. در این شرایط ارزشیابی کارآفرینان از فرصت ها بر اساس اطلاعات حداقلی و نادقیق بوده و با متغیر های کلامی بیان می شود که مرز روشنی ندارند و فازی هستند. از این رو، هدف از این پژوهش ارائه مدلی برای ارزشیابی فرصت های کارآفرینی در شرایط عدم اطمینان با رویکرد فازی است. برای این منظور، محققان ارزشیابی فرصت را در قالب یک مسأله تصمیم گیری چند معیاره-چند خبره طرح نموده و با استفاده از روش غربال گری فازی به بررسی آن پرداخته اند. پژوهش متشکل از دو بخش است: بخش اول از طریق مرور سیستماتیک ادبیات به توصیف راهکارهای رایج کارآفرینان برای ارزشیابی فرصت در شرایط عدم اطمینان می پردازد و بخش دوم، به ارائه راهکار و مدلی برای ارزشیابی فرصت ها در شرایط مذکور متمرکز شده است. جهت آزمون مدل پیشنهادی، دوازده فرصت کارآفرینی در یک شرکت متوسط توسط پانزده خبره مورد ارزشیابی قرار گرفت که در نتیجه آن دو فرصت (O۶, O۱۱) در میان سایر فرصت ها از ارزشیابی بالاتری برخوردار شده و کاندیدای مناسبی برای پیگیری می باشند.